Ne yapayım seninle bu sıralar uğraşamıyorumİftira atma durduk yere, nerde demişim öyle birşeyi
Ne yapayım seninle bu sıralar uğraşamıyorumFırsat geçti çevireyim dedim
Neden öyle hissediyorsunBu ara kendimi yaşlı hissediyorum size ayak uyduramayabilirim
Neden öyle hissediyorsunAnne olunca birden yaşlandın mı Oysa daha gençsin
Haklısın canım Allah kolaylık versin
Dinlenemedim ki Nevoş beyin yorgunluğu olunca çöküyormuşsun. İnşallah yakın zamanda geçecek tabi. Yeniden karıştırırız ortalığı, Lunyaya uyarım o zaman
Grev yapıyorum yarışma açılmıyor diye
Asıl sen ne yapıyorsun ,nerelerdesin ,nickini gören cennetlikKizzzzlarrrr ne yapiyosunuzzz
Merhaba canım hoşgeldin.Kizzzzlarrrr ne yapiyosunuzzz
Gündüz kimse yok diye ben de çok bakmıyorum.Bildirim var mı diye bakıp çıkıyorumGrev yapıyorum yarışma açılmıyor diye
Gündüz yoksunuz,geceleri de erken yatıyorum
Herkes bakıp bakıp geri gidiyor demek kiGündüz kimse yok diye ben de çok bakmıyorum.Bildirim var mı diye bakıp çıkıyorum
Geceleri oturuyorum malum tatildeyim
Aynen öyle oluyor galibaHerkes bakıp bakıp geri gidiyor demek ki
Bizim oğlan spagetti istedi,yaptım,ketçap bitmiş,ketçap mayonez alana kadar bakınayım dedim
Çok sessizleşti buralar çooookkkk
Aynen canım bakıp çıkıyoruz internet paketim çok az sohbete katılmasam da takipteyim sizleriHerkes bakıp bakıp geri gidiyor demek ki
Bizim oğlan spagetti istedi,yaptım,ketçap bitmiş,ketçap mayonez alana kadar bakınayım dedim
Çok sessizleşti buralar çooookkkk
daha nice senelere nevosum kurtulusun yokRabia'nın eline kimse su dökemezO istikrarlı bir şekilde 6-7 yıldır tepemde
ben cirkefmimCirkef miyim ben
isini biliyon senYani şimdi ben onun olduğu otobüse binip, onu otururken görsem, sen benden gençsin kalk yer ver bana derdim