- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen benden 5 ay büyüksün ben nineysem sende moruk ninesinOrası öyleÇıtırlıkta ihtisas yapmış yaşlı nine
E bileyim artıkisini biliyon sen
demek benim cadi dedi sende az degilsin varyaBen öyle birşey demedim, pinkstrap hatun demiş olabilir
Ağzımdan çirkefin ç'si çıkmadı Rabiş bu sana abla dedi teyze dedi az daha yazsa anneanne diyecektiBen öyle birşey demedim, pinkstrap hatun demiş olabilir
iftiraya ugradin negibi aciklama yapmayi düsünüyorsunE bileyim artık
Yazdıklarını ortaya döktüm O benimkini ispatlayamayaz ama onun yazdıkları ortadaiftiraya ugradin negibi aciklama yapmayi düsünüyorsun
biliyorum okudum o bacaksiza söyle gece 00 burda olsunAğzımdan çirkefin ç'si çıkmadı Rabiş bu sana abla dedi teyze dedi az daha yazsa anneanne diyecekti
Evet o dedidemek benim cadi dedi sende az degilsin varya
Haklısın, özür dilerim. Çirkefin ç si çıkmadı, cirkef yazmıştı c ileAğzımdan çirkefin ç'si çıkmadı Rabiş bu sana abla dedi teyze dedi az daha yazsa anneanne diyecekti
Tamam sen gel döv bunlarıbiliyorum okudum o bacaksiza söyle gece 00 burda olsun
Nevreste hanimda gece 00 ciksin karsima
simdi cikiyorum gece savas basliyacak
Göz göre göre iftira atıyor Hani nerde göster hadiEvet o dedi
Haklısın, özür dilerim. Çirkefin ç si çıkmadı, cirkef yazmıştı c ile
Dun yalvara yalvara sildirdik ya mesajıGöz göre göre iftira atıyor Hani nerde göster hadi
Ama kalabalık olunca sohbetin tadı çıkıyorAynen canım bakıp çıkıyoruz internet paketim çok az sohbete katılmasam da takipteyim sizleri
Az önce yanlışlıkla gözardı seçeneğine tıklamışım seniGöz göre göre iftira atıyor Hani nerde göster hadi
Oylama olmuyor artık,sürpriz oluyor ,yönetim belirliyor kategoriyi.Oylama sifirlanmismi
Demi yani Lunya dururken beni nasıl göz ardı edersinAz önce yanlışlıkla gözardı seçeneğine tıklamışım seni
Ama gözardı et seçeneği iyi yöntem değilmiş,insan daha çok meraklanıyor
Hemen düzelttim ,senin gibi şeker biri gözardı edilir mi?
Nasıl gidiyor lohusalık,bebek daha iyidir inşallah
Anladim deynepcimm :)Oylama olmuyor artık,sürpriz oluyor ,yönetim belirliyor kategoriyi.
Ay sonu veya ay başı belli olur ,bu ara tatilde yarışma.
Beni öldürttüresin mi var Rabiş sana inanmaz kiDun yalvara yalvara sildirdik ya mesajı