Ne zaman öyle davrandım, ağzım var dilim yokRabia ablan mikserlik görevi yapıyor sen de onun yolunda son hızla ilerliyorsun
Beni gören herkes Aaa sen konuşamıyor musun diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman öyle davrandım, ağzım var dilim yokRabia ablan mikserlik görevi yapıyor sen de onun yolunda son hızla ilerliyorsun
Vayy abla ha gelsin de birbirinizi yolunTamamen kuru iftara
Ben bir şey mi dedim
Yok ben kimseden el mel almadım
Rabia ablama ne demek istiyorsun sen nevroş
Fark ettim Boynuz kulağı geçer mi izleyip bi görmek istiyorumYolunu bulsa Rabia 'yı geçecek
Bize hiç öyle gelmediNe zaman öyle davrandım, ağzım var dilim yok
Beni gören herkes Aaa sen konuşamıyor musun diyor
Rabia'nın eline kimse su dökemezO istikrarlı bir şekilde 6-7 yıldır tepemdeFark ettim Boynuz kulağı geçer mi izleyip bi görmek istiyorum
Hırs yapmasın şimdiRabia'nın eline kimse su dökemezO istikrarlı bir şekilde 6-7 yıldır tepemde
O potansiyeli göremiyorumHırs yapmasın şimdi
Şimdi benden 10 yaş büyük , yaşlı oldu, otobüste Rabia ablama yer veriyorlar benim gibi gençlerVayy abla ha gelsin de birbirinizi yolun
Herkes öyle diyor, yalan mı söylüyorum, noter onaylıBize hiç öyle gelmedi
Kim demiş gelsin bir de bize sorsunlar
Ben öyle değilim di mi nevroş, hep senin yanındayımRabia'nın eline kimse su dökemezO istikrarlı bir şekilde 6-7 yıldır tepemde
Cirkef miyim benHırs yapmasın şimdi
Yani şimdi ben onun olduğu otobüse binip, onu otururken görsem, sen benden gençsin kalk yer ver bana derdimŞimdi benden 10 yaş büyük , yaşlı oldu, otobüste Rabia ablama yer veriyorlar benim gibi gençler
Herkes öyle diyor, yalan mı söylüyorum, noter onaylı
Ben öyle değilim di mi nevroş, hep senin yanındayım
Ne bee lohusa kadına ne çemkiriyon şeytan yapmış bir deCirkef miyim ben
Aynen rabia01 'e otobüste yer veriyorlarmışŞimdi benden 10 yaş büyük , yaşlı oldu, otobüste Rabia ablama yer veriyorlar benim gibi gençler
Herkes öyle diyor, yalan mı söylüyorum, noter onaylı
Ben öyle değilim di mi nevroş, hep senin yanındayım
Orası öyleÇıtırlıkta ihtisas yapmış yaşlı nineYani şimdi ben onun olduğu otobüse binip, onu otururken görsem, sen benden gençsin kalk yer ver bana derdim
Şanslılardan ya, yaş büyüyecek görüntü aynı kalacakOrası öyleÇıtırlıkta ihtisas yapmış yaşlı nine
Hiç kıskanmadımŞanslılardan ya, yaş büyüyecek görüntü aynı kalacak
Kıskanma kıskanma sende göstermiyorsun yaşınıHiç kıskanmadım
Yoksa yaşlısın diyorsunKıskanma kıskanma sende göstermiyorsun yaşını
İftira atma durduk yere, nerde demişim öyle birşeyiYoksa yaşlısın diyorsun