Bana da öyle gibi geldiBen görünce off dediğimi oylarım sanırım
ya ne bilim güzel düşünülmüş tabi de tadına bakılamayan yemegın güzel olduğunu nasıl anlıcaz...yani adaletsızlık olmasın sonra.biri tabagını mükemmel düzenler imkanı çoktur.biri yemegını çok güzel yapar ama sıradan sunabilir!!!!
buna bir açıklık istiyoruz kazennnn
Bana da öyle gibi geldiDüşününce bile ağzım sulandı
Kızlar işi yokuşa sürmeyin yahu. İnternet ortamında yapılan bir yarışma! Tabi ki görsellik,sunum ve tarife göre değerlendirecek. Önemli olan eğlenmek değil mi? Muhabbet olur, heyecan olur, makara kukara olur güzel olur
Evet ayrıca bu sitede çok güzel tarif paylaşımları yapan üyeler var, foto görünce insanın ağzı sulanıyor ve az bucuk anlışıyor o yemeğin lezzeti bence
Bebeğim dün Cell'in ısrarlarlarına dayanamayıp gecenin 12 buçuğunda kalkıp kabak tatlısı yaptım :) Sonrada içime doğmuş gibi fotosunu çekmiştim birazdan atarım en azından bir şekerlik olsunKatılmadan edemeyeceğim hem sana hem bu yarışmaya arkadaşımHadi kızlar hamarat ve hünerli elleriniz ile yapılan yemekleri ve sunumları görmeyi heyecanlı bir şekilde bekliyorum..:)
Katılmayan kalmasın zaten çoğunuz illaki evlerinizde yemekler yapıyorsunuzdur özel birşey yapmanıza gerek kalmayacak sadece görsellik ve sunum önemli olacaktır net ortamında:)
Elossa'nın da yemeklerinin tadına bakmıyoruz ama ağzımız sulanıyo oturduğumuz yerden.
Ama tek tarif basit olmaz mı?
Menü hazırlansa, sofra düzeni falan olsa daha can alıcı olmaz mı..en azından insanı daha heycanlandırır 'vay' dedirtir diye düşünüyorum..
Bebeğim dün Cell'in ısrarlarlarına dayanamayıp gecenin 12 buçuğunda kalkıp kabak tatlısı yaptım :) Sonrada içime doğmuş gibi fotosunu çekmiştim birazdan atarım en azından bir şekerlik olsun
Eki Görüntüle 598238
Hatta gönderdim bile
Bebeğim dün Cell'in ısrarlarlarına dayanamayıp gecenin 12 buçuğunda kalkıp kabak tatlısı yaptım :) Sonrada içime doğmuş gibi fotosunu çekmiştim birazdan atarım en azından bir şekerlik olsun
Eki Görüntüle 598238
Hatta gönderdim bile
Arkadaşlar ben yarışma için yüklemedim kiEllerine sağlık canımm,Kazen görmesin kabak tatlını:)))
Afiyet olsun hayatımOh bebeimm ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORR :)
BAŞLANGICI YAPMIŞ OLDUN :)
Arkadaşlar ben yarışma için yüklemedim ki
Afiyet şeker bal olsun.
Kazen neden görmesin sevmiyor mu? Seviyor mu? Yoksa yasak mı
Ben de çok severim ama; fırından çıkanıyok hayatım,kabak tatlısına ayrı bi sempatisi var çok seviyor...:)