- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
Ben avkat olmam kimyama tersnevosun avukatlarinin hazin sonu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben avkat olmam kimyama tersnevosun avukatlarinin hazin sonu
Ne umdum ne buldumNevoş Kırmızı halı serdin önüne rabiaya ortak gelmiş
vayyyy benim ortim gelmisNoluyo burda
Oyyy oyyy benim en tatlış hemşom gelmişBiz yazıyoruz Rabia 3 sayfa geriden bizi takip ediyor
Kıyamam bebiş uyumadımı ahhh ahh :emirbebek:Saat 01:07 beynimin şarjı bitiyor hicbisey anlamadım canım
etti bile yazdimNevoş yazık Kıza ya, Rabiaya yem edeceksin
Katıldım ama sondan 3. OldumBen onu kendi tarafıma çekerimYarışmaya katılınca mutlaka işi düşecek
Bebiş çoktan uyudu anası ayakta gece beslemesi için bekledim gidicuuum uyumaya... Açıklar mısın lütfen merak ettim ne demek istediğiniKıyamam bebiş uyumadımı ahhh ahh :emirbebek:
Bu gece nasibin böyleymişNe umdum ne buldum
Yazamazsın defteri yırtarımmmetti bile yazdim
Yaz Rabiş'im kara listeye sana neler neler söylediSen arkalardan geldiğin için çoğunu kaçırdınetti bile yazdim
iste benim ortimm rüsvet bile islemezNaber nevosum zekzi Hemşomm orda dur nevos hanım ortimin arkasından konusma
Katılmaya devam o başları doğru yükselecekKatıldım ama sondan 3. Oldum
Bundan sonra ona göre karşılarımBu gece nasibin böyleymiş
ömürlük olsun bavulEltimden bavul istiyimde gidelim
Sohbete katılmanız için davet ettiBebiş çoktan uyudu anası ayakta gece beslemesi için bekledim gidicuuum uyumaya... Açıklar mısın lütfen merak ettim ne demek istediğini
Neyse soran olursa iyi kızdı derim arkandanYazamazsın defteri yırtarımmm
sensin o göbekli balina ben demiyorum pink diyorBak ya ben nasıl karşılıyorum o bana ne diyorSenin orti arkadan nal toluyor bir de üstüne göbek yapmış
Eyw kanki boşver bu sidiklileri napiyon nassin eyisin?iste benim ortimm rüsvet bile islemez
Sana bişey deyimmi bende anlamadım ama beni aralarına aldılar bi o vuruyor bi o pinkstrap arada dinlendiriyor sonra yine vuruyolar bende sen başa çıkabilirsin rabia01 ve Nevreste nin çenesiyle diye düşündümBebiş çoktan uyudu anası ayakta gece beslemesi için bekledim gidicuuum uyumaya... Açıklar mısın lütfen merak ettim ne demek istediğini