- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Sen kimden tarafsınBak bu da tuzak mesela düşme
E kış boyu yarışmadan yarışmaya koşmak kolay değil donattın masaları aldın kilolarıBenim biraz daha fazla olabilir yada yazdan dolayı kendimi şişko hissediyorum
dikis yerlerin aciksa sakin spora basla iyilesmeyi bekle cok erken senin icinYa birazcık acıyor dikiş yerim şuan, o yüzden pazartesi spor salonuna inip yormayacak tehlikeye atmayacak şeyleri denerim.
Oyyy oyyy benim en tatlış hemşom gelmişNoluyo burda
Ben kendi başıma iktidarım ama yanımda kurmaylarım(inşallah satmazlar)Hangi tarafta olduğuna karar vermen gerekiyor
Nevoş yazık Kıza ya, Rabiaya yem edeceksinSen kimden tarafsın
Hep annemin yüzündenE kış boyu yarışmadan yarışmaya koşmak kolay değil donattın masaları aldın kilolarıAman veririz ya kaç defa geçtik bu yollardan
Tamam kabul ediyoruzBen kendi başıma iktidarım ama yanımda kurmaylarım(inşallah satmazlar)philly ve Lady Strawberry olabilir. Sizi seçtim genşlerr hülooğğğ
yapacagim zaten cadim yazdim kara listeyeBen dedim sana, yapma dedim, tuzağa gelme dedim, bir baktım abla deyivermişsin
Şimdi bana birkaç ay kıyamaz da Nevoşa ve ona destek olan herkese herşeyi yapabilir
Naber nevosum zekzi HemşommOyyy oyyy benim en tatlış hemşom gelmişBiz yazıyoruz Rabia 3 sayfa geriden bizi takip ediyor
AmanNevoş yazık Kıza ya, Rabiaya yem edeceksin
Eltimden bavul istiyimde gidelimbirsey olmaz seninle sayaete gideriz
selületler baska türlü gitmez ceksinKorktuğundan yağ çekiyor
Bak ya ben nasıl karşılıyorum o bana ne diyorNaber nevosum zekzi Hemşommorda dur nevos hanım ortimin arkasından konusma
Bir de selületlerin mi varselületler baska türlü gitmez ceksin
nevosun avukatlarinin hazin sonuMaaş mıKarın tokluğuna çalışacaksan buyur gel yoksa kapı şu tarafta
NevoşNaber nevosum zekzi Hemşommorda dur nevos hanım ortimin arkasından konusma
Ben onu kendi tarafıma çekerimnevosun avukatlarinin hazin sonu
Saat 01:07 beynimin şarjı bitiyor hicbisey anlamadım canımBen kendi başıma iktidarım ama yanımda kurmaylarım(inşallah satmazlar)philly ve Lady Strawberry olabilir. Sizi seçtim genşlerr hülooğğğ