Yok onda yağ yok ama balık etlilerden bi yanak alırımYağ mı çekiyorsun
aynen cumartesi basliyoruzSpora başlayalım
Seni uyanık seniYok onda yağ yok ama balık etlilerden bi yanak alırım
Tamam başlayalımaynen cumartesi basliyoruz
Ben dedim sana, yapma dedim, tuzağa gelme dedim, bir baktım abla deyivermişsinSize bişey olmasınbeni sürün öne buldunuz bi varmısın ınno gazlayın
Valla bilmem maaşımı düzenli yatırırsanı mazlum olabilirim yoksa ıııhSen de olmasan biz ne yapacağız
Korktuğundan yağ çekiyorkiskanma
Maaş mıValla bilmem maaşımı düzenli yatırırsanı mazlum olabilirim yoksa ıııh
Bana da öyle geldiöyle dedi
HahahaBen dedim sana, yapma dedim, tuzağa gelme dedim, bir baktım abla deyivermişsin
Şimdi bana birkaç ay kıyamaz da Nevoşa ve ona destek olan herkese herşeyi yapabilir
Hangi tarafta olduğuna karar vermen gerekiyorHahahayaa eleman dedin yapma dedin ama sazanlık genetik bizde
Ne münasebetBana da öyle geldi
Yalnız 6 öğün yerim ben fındık fıstık ceviz bademden aşağıda olmaz maaş verin kurtulunMaaş mıKarın tokluğuna çalışacaksan buyur gel yoksa kapı şu tarafta
Benim biraz daha fazla olabilir yada yazdan dolayı kendimi şişko hissediyorumNe münasebet2 kilo fazlamız var alt tarafı
Hahahayaa eleman dedin yapma dedin ama sazanlık genetik bizde
Bak bu da tuzak mesela düşmeHangi tarafta olduğuna karar vermen gerekiyor
birsey olmaz seninle sayaete giderizSize bişey olmasınbeni sürün öne buldunuz bi varmısın ınno gazlayın
Yemek bölümünde hepsi mevcut istediğin kadar yiyebilirsinYalnız 6 öğün yerim ben fındık fıstık ceviz bademden aşağıda olmaz maaş verin kurtulun