birde ödev ver tam olsun 4 sene önceki gibi temelli kacarimO zaman sana her gece nöbet koyuyorum buraya geleceksin
Biz büyük seviyoruz
Bu yıl geçti artık canım
neden
Tamam sana 100 sayfa ödev yazıyorumbirde ödev ver tam olsun 4 sene önceki gibi temelli kacarim
hodri meydan yarin gece burda ol cik karsima
kafam kadarda olmazki beceriksizim demiyorda
Ayakta uyumasa geçen gün tartışma anında Kazen varken yaşlı Nevos diye ortaya çıkmazdı bana da buradan emekli olacaksın yazmıştı
100 sayfa neyki bizim icin onunla korkutamazsin beni 5 sayfa ben kalan seninTamam sana 100 sayfa ödev yazıyorum
Söz vermiyorum ama neden olmasın
Biz deste ile seviyoruz doğramaya ne hacet var
O olayın farkında değildiAyakta uyumasa geçen gün tartışma anında Kazen varken yaşlı Nevos diye ortaya çıkmazdı bana da buradan emekli olacaksın yazmıştı
Ben niye 95 sayfa yapıyorum100 sayfa neyki bizim icin onunla korkutamazsin beni 5 sayfa ben kalan senin
ozaman pisirme nevosum patlicani al dogramadan cig ye
Ahahaha kaç gün geçti yahu iyi bende anlamadım ama tanımadığımavgöre seni iyi bişeytir zar :)))simdi sen iyi biseymi dedin kötü biseymi
afferim dogru yoldasin nevosumBen niye 95 sayfa yapıyorum
Genelde öyle yapıyorum zaten
@tevafuk55
@Aslii001
TurkuazKrampon
@Colorfullifen
Kızlar pro olmuşsunuz çok sevindim
Şimdi çoğu kişi keşke ben de yarışsaydım der
Amaniiiiiin aslii'ler karışmışdeynepnaz canım teşekkür ederim etiletteki asli ben asli dimi :)
Yok canım tesadüf olmş bende 3 i 1 var sen 0 da koymuşsun i lerin yerine neyse iyice karıştırdımAmaniiiiiin aslii'ler karışmış
Onun da 1'i var,çok benziyorsunuz ikiz kardeşin mi?
Kimse farketmemiş Onun sen olmadığını,demek ki ben de masumum
O büyük A ile başlamış ,o kadar da baktım aslılar karışmasın diye ,herhalde yanlış tıkladım demek ki ,çünkü elli olan nicke tıklamıştım ,ben masumum benim elim kaymış ,şimdi de eller karıştıYok canım tesadüf olmş bende 3 i 1 var sen 0 da koymuşsun i lerin yerine neyse iyice karıştırdım
O büyük A ile başlamış ,o kadar da baktım aslılar karışmasın diye ,herhalde yanlış tıkladım demek ki ,çünkü elli olan nicke tıklamıştım ,ben masumum benim elim kaymış ,şimdi de eller karıştı
Öteki aslı pro olmuşum diye sevinmez inşallah,uzun zamandır girmemiş siteye
Bu yarın 00 hangi yarın oluyorafferim dogru yoldasin nevosum
yarin gece 00 de burda son kozlari hesablasalim ama nolurrr o maydonozlari ufak dograda gel
iyi geceler
yarinlar bizim icin nevosum acelesemi varBu yarın 00 hangi yarın oluyorBekliyorum hala gelmedin