- 2 Aralık 2015
- 31.459
- 104.980
Rabiş Pinkonun doğum yaptığını biliyorsun değil mi?@Mune ölümümü bekliyen editörünüz var burda katil ruhlu nevos lütfen müdahele edin banlayin
sükür iyiyim nevosum evdeyim artik sükür, sen nasilsin cocuklar nasil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabiş Pinkonun doğum yaptığını biliyorsun değil mi?@Mune ölümümü bekliyen editörünüz var burda katil ruhlu nevos lütfen müdahele edin banlayin
HahahaEvet bayağı havalı oluyor proluk
KKnın çoğu pro zaten ,havamız azaldı biraz
aaaa dogummu yapti benim cadim ama erken degilmiRabiş Pinkonun doğum yaptığını biliyorsun değil mi?
Konuyu nereden nereye çekiyorsunAsıl ben şikayetçiyim beni attırmaya çalışıyorsun@Mune ölümümü bekliyen editörünüz var burda katil ruhlu nevos lütfen müdahele edin banlayin
Sen uyuevet Ramazanda erken doğum yaptıaaaa dogummu yapti benim cadim ama erken degilmi
Erken doğum yaptıaaaa dogummu yapti benim cadim ama erken degilmi
Konuyu nereden nereye çekiyorsunAsıl ben şikayetçiyim beni attırmaya çalışıyorsun
Allah iyilik versin canımBiz de iyiyiz çok şükür yine tayinimiz çıkmadı çok mutluyuz
Yılda birkez gelerek tahtıma nasıl oturacaksınBirde bu beceriksizlikleattiracagim seni nevosum amacima ulasacagim tahtinda ben oturacagim
sevindim senin adina nevosum
valla uyuyorum oy kuzum benim kimbilir nasil panik olmusturSen uyuevet Ramazanda erken doğum yaptı
bebegin durumu nasilErken doğum yaptı
Seninle uğraşmaktan başkasını görmüyor kiErken doğum yaptı
Küvöze koydular 3 hafta oldu Şimdilik durumu iyi inşaallah iyi olur evine giderbebegin durumu nasil
kendine bak sen bir maydonoz doguyorsu kafam kadar yemeklerin hep yanik zatenYılda birkez gelerek tahtıma nasıl oturacaksınBirde bu beceriksizlikle
Biz pek sevinmedik ama kısmet ne diyelim
Aynen öyleSeninle uğraşmaktan başkasını görmüyor ki
ben ve nevosla ugrasmAk hic isim olmaz kuru iftiraSeninle uğraşmaktan başkasını görmüyor ki
INSALLAH INSALLAHKüvöze koydular 3 hafta oldu Şimdilik durumu iyi inşaallah iyi olur evine gider
O zaman sana her gece nöbet koyuyorum buraya geleceksinkendine bak sen bir maydonoz doguyorsu kafam kadar yemeklerin hep yanik zaten
o calisirkendi artik issizim
insallah sevinecegin haberi alirsin canim
Tabi tabi kuru iftiraben ve nevosla ugrasmAk hic isim olmaz kuru iftira
Yaz tabi geç bile kaldınINSALLAH INSALLAH
ben cadima bir yazayim