• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birde ödev ver tam olsun 4 sene önceki gibi temelli kacarim :KK70::KK70:
hodri meydan yarin gece burda ol cik karsima :p:KK31:
kafam kadarda olmazki beceriksizim demiyorda :KK70:
Tamam sana 100 sayfa ödev yazıyorum:70:
Söz vermiyorum ama neden olmasın:KK45:
Biz deste ile seviyoruz doğramaya ne hacet var:70:

Ayakta uyumasa geçen gün tartışma anında Kazen varken yaşlı Nevos diye ortaya çıkmazdı bana da buradan emekli olacaksın yazmıştı:KK53:
O olayın farkında değildi:70:Ondan diyorum ya ayakta uyuyor:70:

100 sayfa neyki bizim icin onunla korkutamazsin beni 5 sayfa ben kalan senin :KK70:
ozaman pisirme nevosum patlicani al dogramadan cig ye :KK70:
Ben niye 95 sayfa yapıyorum:skandal:
Genelde öyle yapıyorum zaten:KK70:

Amaniiiiiin aslii'ler karışmış :skandal:
Onun da 1'i var,çok benziyorsunuz ikiz kardeşin mi?:KK53:
Kimse farketmemiş Onun sen olmadığını,demek ki ben de masumum :KK45:
Yok canım tesadüf olmş bende 3 i 1 var sen 0 da koymuşsun i lerin yerine neyse iyice karıştırdım :D

Yok canım tesadüf olmş bende 3 i 1 var sen 0 da koymuşsun i lerin yerine neyse iyice karıştırdım :KK70:
O büyük A ile başlamış ,o kadar da baktım aslılar karışmasın diye ,herhalde yanlış tıkladım demek ki ,çünkü elli olan nicke tıklamıştım ,ben masumum benim elim kaymış ,şimdi de eller karıştı :KK70:
Öteki aslı pro olmuşum diye sevinmez inşallah,:olamaz:uzun zamandır girmemiş siteye

O büyük A ile başlamış ,o kadar da baktım aslılar karışmasın diye ,herhalde yanlış tıkladım demek ki ,çünkü elli olan nicke tıklamıştım ,ben masumum benim elim kaymış ,şimdi de eller karıştı :KK70:
Öteki aslı pro olmuşum diye sevinmez inşallah,:olamaz:uzun zamandır girmemiş siteye
:D olsun canım bşy olmaz kedi resmi var baktım kim diye de karışıklık olmş ;)

Back