Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
noldu kac ölü kac yarali var katilde garanti sensindirSen gündemi pek takip etmiyorsun galiba
Sagolasin canımtevafuk55
@Aslii001
TurkuazKrampon
Colorayzn
Kızlar pro olmuşsunuz çok sevindim
Şimdi çoğu kişi keşke ben de yarışsaydım der
Herkesi dağıtıp bölümü ben kaptımnoldu kac ölü kac yarali var katilde garanti sensindir
Bu kategoride bayağı yoruldunuz hem çorba hem ana yemek hem tatlı belki de o yüzdendir.Sagolasin canım
Bir sonraki kategoride patlama yaşanacak bence
Bence kafa yorgunluğundanBu kategoride bayağı yoruldunuz hem çorba hem ana yemek hem tatlı belki de o yüzdendir.
amacina ulastin sonunda hain nevos benimde amacim var biliyon senHerkesi dağıtıp bölümü ben kaptım
O biraz zor canımsın yaamacina ulastin sonunda hain nevos benimde amacim var biliyon sen
Sen nerelerdesin çok görünmüyorsunBu kategoride bayağı yoruldunuz hem çorba hem ana yemek hem tatlı belki de o yüzdendir.
Öğretmenim canım benim nasıl nasıl geçiyorBence kafa yorgunluğundan
Tatil mi nevosum, hiç fena değil oğlum sünnet artı başka bir sey olacak onun stresindeyimÖğretmenim canım benim nasıl nasıl geçiyor
o amacima ulasmadan ölmicemO biraz zor canımsın ya
Aslında ara ara okuyorum da cevap yazamıyorumSen nerelerdesin çok görünmüyorsun
Geçmiş olsun canım hayırlısı olur inşaallahÇabucak gelip geçer inşaallahTatil mi nevosum, hiç fena değil oğlum sünnet artı başka bir sey olacak onun stresindeyim
Benden sonra ölürsen neden olmasıno amacima ulasmadan ölmicem
Haklısın canım ben de ailemin yanındayken öyleydim.Telefondan zor oluyor pcde her zaman ele geçmiyorAslında ara ara okuyorum da cevap yazamıyorum
Şimdi yine istiyor lap topu oğlum ,telden yazmak da uğraştırıyor
Keske benimde olsa modu amanin nazar degmeyetevafuk55
@Aslii001
TurkuazKrampon
Colorayzn
Teşekkürler deynebim:))) vallaha iyiki katilmisim ben çünkü pro olmayı çok istiyordum:))tevafuk55
@Aslii001
TurkuazKrampon
Colorayzn
Mune ölümümü bekliyen editörünüz var burda katil ruhlu nevos lütfen müdahele edin banlayinBenden sonra ölürsen neden olmasın
Ne yapıyorsun nasılsın anlat bakalım
Evet bayağı havalı oluyor prolukTeşekkürler deynebim:))) vallaha iyiki katilmisim ben çünkü pro olmayı çok istiyordum:))