İyi geceler Allah rahatlık versinBen yatar Hayırlı geceler, güzel rüyalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler Allah rahatlık versinBen yatar Hayırlı geceler, güzel rüyalar
Tamam öyle yap beğenirsen biz de yaparızDedin, üste öyle yazıyor
Zehir gibiyim zehirHemen de çaktın
Hayırlı geceler
İyi geceler Allah rahatlık versin
Nevroş ne kıskançsın baktın birinci olacağım hemen sabotaj yapmaya çalışTamam öyle yap beğenirsen biz de yaparız
Tamam o pilavı ben yapayım sen perde pilavı yapNevroş ne kıskançsın baktın birinci olacağım hemen sabotaj yapmaya çalış
O çok kolay, olmazTamam o pilavı ben yapayım sen perde pilavı yap
Senin için sahiden kolay Ama boşver daha klasik birşeyler yapalımO çok kolay, olmaz
Aklımda iki tarif var bakalım ne olacak o kadar çeşit varki yapılabilecekSenin için sahiden kolay Ama boşver daha klasik birşeyler yapalım
Aynen öyle canım katılımı fazla bekliyorumAklımda iki tarif var bakalım ne olacak o kadar çeşit varki yapılabilecek
Hayırlı geceler, çocukların yarın bayramı güzel bir kahvaltı hazırla bizim için onlara
İnşaallah canım2 gündür dışarıdayız yarında uçurtma şenliği var oraya gideceğiz..Eşim yok ben götüreceğim inşaallahHayırlı geceler, çocukların yarın bayramı güzel bir kahvaltı hazırla bizim için onlara
İyi geceler tekrar
Kuymağı yaptım da sankiHanımlar yeni kategorimiz ne olsun
@CocoChanelmademoiselle
@Pamukseker19
@Koremanya
Azra910
-VUSLAT-
N Nana
@Portakal Sulu Ordek
@manolya1458
@Kyohei14
@88prenses22
nuryolu
@hippotalamus
@Mazikeen
@deynepnaz
pinkstrap
@Tatlicadi Meg
@Eses07
@Papatya gelini
@FAZLANAZLI
@FusRam
@Birfidandik
@Makyajkolik13
@cimcimegfb
@HanimKelesimiGetir
Disipline Girmis BirKadin
@bayan nihayet
Bana fark etmez canim zeytinyagli istiyorsan ona veriyim oyumuAzra910 , Disipline Girmis BirKadin ikinizde pilavdan yana kullanmışsınız bir tek ben mi zeytinyağlı istiyorum
Yok Canım ben Zaten yarışmaya katılmıyorum tarifler hoşuma gidiyor iyi oluyor o yüzden siz katılacaksınız oyum pilav olurBana fark etmez canim zeytinyagli istiyorsan ona veriyim oyumu