- 16 Ağustos 2010
- 293.020
- 602.875
- 43
Aynen ben de öyle düşünüyorumYenilerin önünü açalım maksat Yoksa ben ohooo doldururdum profili madalyayla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ben de öyle düşünüyorumYenilerin önünü açalım maksat Yoksa ben ohooo doldururdum profili madalyayla
Yaş da gidiyorGünler,aylar,yıllar akıp gidiyor canım
Aynen ben de öyle düşünüyorum
Teşekkür ederim bitanem benim hiç aklima gelmemis bölüm olarak bakmak.aradığımı buldum :) sagolTarifler yarışma bittikten sonra yemek bölümünde uygun kategorilerine taşınıyor canım
Aradığın bir kategori olursa yardımcı olabilirim
Yemek Tarifleri
Rica ederim canımTeşekkür ederim bitanem benim hiç aklima gelmemis bölüm olarak bakmak.aradığımı buldum :) sagol
Perde pilavıBende pilav yapacagim, ne pilavı yapacagim ona nevroş karar versin
Çok basit oldu buPerde pilavı
Tereyağlı pirinç pilavı o zamanÇok basit oldu bu
Bak bu olur ama bulgur pilavı da düşüne bilirimTereyağlı pirinç pilavı o zaman
Mercimekli pilav(mercimek çorbası uygun olmaz diye)yapabilirsinBende pilav yapacagim, ne pilavı yapacagim ona nevroş karar versin
Piriç pilavı iyidir iyiBak bu olur ama bulgur pilavı da düşüne bilirim
Mercimekli pilav(mercimek çorbası uygun olmaz diye)yapabilirsin
Mercimek çorbası yapıp içinde pilav demle diyorsun yaniMercimekli pilav(mercimek çorbası uygun olmaz diye)yapabilirsin
Çakal seni, bulguru sen kapcan dimiPiriç pilavı iyidir iyi
Amanın ben öyle demedim çorbanın farklı versiyonu mercimekli pilavı yap dedimHem diyete uygunMercimek çorbası yapıp içinde pilav demle diyorsun yani
Kesin birinci olurum
Dedin, üste öyle yazıyorAmanın ben öyle demedim çorbanın farklı versiyonu mercimekli pilavı yap dedimHem diyete uygun
Hemen de çaktınÇakal seni, bulguru sen kapcan dimi
Hayırlı gecelerBen yatar Hayırlı geceler, güzel rüyalar