- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
Bende katilmicam daha canim hangisi cok isteniyorsa ona veririmYok Canım ben Zaten yarışmaya katılmıyorum tarifler hoşuma gidiyor iyi oluyor o yüzden siz katılacaksınız oyum pilav olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende katilmicam daha canim hangisi cok isteniyorsa ona veririmYok Canım ben Zaten yarışmaya katılmıyorum tarifler hoşuma gidiyor iyi oluyor o yüzden siz katılacaksınız oyum pilav olur
Tamam canımBende katilmicam daha canim hangisi cok isteniyorsa ona veririm
Eses'im sen de bize pilav yapacak mısınPilav dedim
çok severim
Eses'im sen de bize pilav yapacak mısın
Şahane olur canımHayırdır bir problem yok inşaallahBu aralar pek giremiyorum ama
Kısmet bakalım
Şöyle kestaneli pilav
Şahane olur canımHayırdır bir problem yok inşaallah
Rabbim zihin açıklığı versinYok ders temposu
İnşallah
Rabbim zihin açıklığı versin
Hayırlı kandiller canım benimAmin inşallah
sağol canım benim
Hayırlı kandiller
❤❤Hayırlı kandiller canım benim
Bundan sonra kategoriler sürpriz olacakAnket mi yenilendi? Ben oy kullanmıştım
Takip ettim seni,buraya da geldimAnket mi yenilendi? Ben oy kullanmıştım
Bundan sonra kategori açılınca yeni kategoriyi öğreneceksinizTakip ettim seni,buraya da geldim
Kazen sıfırlamışanketi,Nevoş sormuş,haber bekliyorum demişti.Belki de başka kategori isteyecek
Yarışma başlar başlamaz tarif yüklenmesin diye mi yaptı acaba ?Kızıyordu çünkü,yarışma başlar başlamaz tariflerin peşpeşe yüklenmesindenBundan sonra kategori açılınca yeni kategoriyi öğreneceksiniz
Boşuna mı oy kullanıyoruz yoksaBundan sonra kategoriler sürpriz olacak
Çok zeki bir kadınsınYarışma başlar başlamaz tarif yüklenmesin diye mi yaptı acaba ?Kızıyordu çünkü,yarışma başlar başlamaz tariflerin peşpeşe yüklenmesinden