Bu 4.ü yarismam zaten bi mola verim sonra sevdigim kategori olursa katilirim :)Katıl katıl boşver heyecanlı oluyor hem karnımız güzel lezzetlerle doluyor hem de yarismada sansimiz oluyor.arada heyecan iyidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu 4.ü yarismam zaten bi mola verim sonra sevdigim kategori olursa katilirim :)Katıl katıl boşver heyecanlı oluyor hem karnımız güzel lezzetlerle doluyor hem de yarismada sansimiz oluyor.arada heyecan iyidir
Hadi bakalım inşaallahKatilicam canım insallah
4 yıldır sadece 1 kez pilav yaptık zamanı gelmiş olabilirPilavlar olsun
Ay nevrestem hem heyecanlı hem bi tarif yapinca bidaha yapasi geliyor hakikaten insanin.onceden buralara pek ugramazdim tarifi koydugumdan beri hep yemek bolumundeyim bağımlılık yapıyormuş gercektenHadi bakalım inşaallah
Ben katılmıştım sanırsam o zaman Çok da emin değilim, katılmışmıydım acabaKatıldım diye hatırlıyorum4 yıldır sadece 1 kez pilav yaptık zamanı gelmiş olabilir
Bizden ondan buralardan çıkamıyoruzAy nevrestem hem heyecanlı hem bi tarif yapinca bidaha yapasi geliyor hakikaten insanin.onceden buralara pek ugramazdim tarifi koydugumdan beri hep yemek bolumundeyim bağımlılık yapıyormuş gercekten
Evet katılmıştınBen katılmıştım sanırsam o zaman Çok da emin değilim, katılmışmıydım acabaKatıldım diye hatırlıyorum
Ooo sen katilirsan bizim şansımız yok zaten kuzumBizden ondan buralardan çıkamıyoruz
Bak 2 kategoridir yoğunluktan katılamıyorum kendimi eksik ve kötü hissediyorum
Buradan çıkış yokAy nevrestem hem heyecanlı hem bi tarif yapinca bidaha yapasi geliyor hakikaten insanin.onceden buralara pek ugramazdim tarifi koydugumdan beri hep yemek bolumundeyim bağımlılık yapıyormuş gercekten
Yok canım o öyle olmuyorOoo sen katilirsan bizim şansımız yok zaten kuzum
Ahahhh Hemen koydun önüme Nevoş, bu ne hız
Unutulacak pilav değildi hemen buldumAhahhh Hemen koydun önüme Nevoş, bu ne hız
Benim 22 oldu herhalde, sadece 1 tanecik varYok canım o öyle olmuyor
20 defa katılmış olabilirim bak 2 madalyam var.Buradaki hanımlar çok becerikli
. AynenBuradan çıkış yok
Biz alıştık boşver ne yapalım başkasını alamıyoruzBenim 22 oldu herhalde, sadece 1 tanecik var
Canım ben birsey sorucam,daha önceki kategori ve tarifleri nereden görebiliriz acaba?gorebiliyor muyuz yada gecmistekileriYok canım o öyle olmuyor
20 defa katılmış olabilirim bak 2 madalyam var.Buradaki hanımlar çok becerikli
Vay bee... Ey gidi günler, ne çabuk geçmiş yıllarUnutulacak pilav değildi hemen buldum
3 yıl olmuş ve zaten 1 defa yapıldı
Tarifler yarışma bittikten sonra yemek bölümünde uygun kategorilerine taşınıyor canımCanım ben birsey sorucam,daha önceki kategori ve tarifleri nereden görebiliriz acaba?gorebiliyor muyuz yada gecmistekileri
Günler,aylar,yıllar akıp gidiyor canımVay bee... Ey gidi günler, ne çabuk geçmiş yıllar
Yenilerin önünü açalım maksat Yoksa ben ohooo doldururdum profili madalyaylaBiz alıştık boşver ne yapalım başkasını alamıyoruz