Geçen yıl menü hazırlamıştım hatırlıyor musunÖrnek Ramazan sofraları için mı pilav nevroş??
Evet unutulduk sanırımKazen bizi unuttu
Birazdan geliyor konumuzEvet unutulduk sanırımpatroniçeye mi seslensek acaba
mayısta ramazan mı kiMayıs'ta Ramazan sofrası yapıyoruzHer yıl geleneksel kategorimiz Ama ondan önce pilavlar yapsak ben de menü yapsam onlarla ne güzel olur
İstediğin pilav olsun nevroş ben yaptığımda hepsinin resmini çeker eklerim, ekleyebilecegim bir bölüm varsaGeçen yıl menü hazırlamıştım hatırlıyor musun
Çorba,tatlı,ana yemek ve ara sıcak bir sürü konu var ama pilav yok
25 Mayıs olması lazımmayısta ramazan mı ki
Var tabi olmaz mıİstediğin pilav olsun nevroş ben yaptığımda hepsinin resmini çeker eklerim, ekleyebilecegim bir bölüm varsa
evlenince burdan bakıp karar vercem menuye çok beğendim25 Mayıs olması lazım
Bak ben yarışma konuları ile böyle menü hazırlıyorum her yıl
Yarışma dışında
Hergün Bir İftar Menüsü
ne konumuz nevoş
3 yıldır falan yapıyorum çok güzel menüler var bu yıl yine yaparızevlenince burdan bakıp karar vercem menuye çok beğendim
Yöresel yemeklerne konumuz nevoş
yuppii sonundaaaYöresel yemekler
büyük ustasın vesselam tarif defteri açtım gördün mü3 yıldır falan yapıyorum çok güzel menüler var bu yıl yine yaparız
Tarifler sizin ben sayenizde değerlendiriyorumyuppii sonundaaa
büyük ustasın vesselam tarif defteri açtım gördün mü
sende katılllllllllllBeklemedeyim
Tabiki olursa oda eminim harika olur, bulgur pilavini ben kapardim ilktenVar tabi olmaz mı
Yarışma konuları güzel oluyor detaylı anlatım sunumlar müthiş ondan yarışma olsun dedim ama oda olur
Valahi süper olur inşaallah isterlerTabiki olursa oda eminim harika olur, bulgur pilavini ben kapardim ilkten
Mercimek çorbası bile yapamiyormuş ne ne Ramazan sofrasısende katılllllllllll
ramazan sofraları olcekmiş tam senin konun bak
Ben katılırsam 1. olurum,ayıp olur sizesende katılllllllllll
ramazan sofraları olcekmiş tam senin konun bak
Kim kim?Mercimek çorbası bile yapamiyormuş ne ne Ramazan sofrası