Anladım canım ben de onu diyorumHayır nevroş yanlış anlattım sanırım, kategoride Türk mutfağının olmamasını nasıl karşılıyorsunuz gibi demek istedim anket yapıyorsun ya onun için dedimdi yoksa bu yarışma anketleri gibi değil
O da doğru, sonra biri çıkar Türkiye dünyada değil mi derAnladım canım ben de onu diyorumEğer Dünya Mutfağı yapıyorsak o kategoride Türk Mutfağı olmaz
Biz Meksikalı olsaydık Türk Mutfağını kabul ederdik derizO da doğru, sonra biri çıkar Türkiye dünyada değil mi der
Biz Meksikalı olsak o zaman Meksika mutfağı olmayacak mıydıBiz Meksikalı olsaydık Türk Mutfağını kabul ederdik deriz
E heraldeBiz Meksikalı olsak o zaman Meksika mutfağı olmayacak mıydı
Kesinlikle olmazdıBiz Meksikalı olsak o zaman Meksika mutfağı olmayacak mıydı
Anlaştığımıza sevindimE heralde
Her zaman kategoriye uyulsun isterimAnlaştığımıza sevindim
Haklısın canımHer zaman kategoriye uyulsun isterimdunya mutfaginda turk yemekleri olsa ohoooo :))
Zaten yöresel yemekler de oluyor, biraz diğer ülkelere açılalımHaklısın canım
Tabi canım biraz dünyaya açılalım hep kek,börek,tatlı olmuyorZaten yöresel yemekler de oluyor, biraz diğer ülkelere açılalım
Aynen, benim hiç katılmadığım kategori leri bitirelim sonra ben artık biraz cekileyim izleyeyimTabi canım biraz dünyaya açılalım hep kek,börek,tatlı olmuyor
Madalyanın yanı boş duruyor orayı doldurmadan seni bir yere bırakmamAynen, benim hiç katılmadığım kategori leri bitirelim sonra ben artık biraz cekileyim izleyeyim
Tatlım tek konu dünya mutfağı (şimdilik önde gidiyor ondan bu kategori) ve bu konuya Türk mutfağı dahil değil. Kendi mutfağımız olduğu için. Senin yemeğin dünya mutfağından ise sıkıntı yok. Tek bir konu tek bir birinci olacakMutfak kategorisinde yerli ve dünya mutfağı diye iki kişi mi birinci seçilecek ?
Ben su ürünü/balık seçmiştim ama yapacağım yemek dünya mutfağından
kafam karıştı
latife yapıyorum evet bencede olmamalı anlamı olmaz ama Boşnak böreği falan omur mu aklıma geldiÖyle ama Türk Mutfağından yemekleri kabul etmeyeceğim
yok canım haklısın ama ben diyet vs yapmıyorum zaten diyet demeyelim sağlıklı beslenme diyelim bunun adına. pirinç yağda pişerse ekstra ama zaten başlı başına nişasta kaynağı ve gerçekten midede hazmı çabuk oluyor insanı erken acıktırıyor vs ben haftada 1 kere pirinç pilavı yiyorum eskiden her gün nerdeyse yapardım makarna daha iyi geliyor özellikle yoğurtlu. beni canan Karatay görse bi tek ekmek konusunda kızarNanadan hamsi kuşuna; bir yiyecek ürünü kendi başına sağlıksız değildir, tek başına kilo aldırmaz. Bunu 98 kilo ile diyete başlamış bu konu içinde boğulmuş kafayı yemiş biri olarak ben söylüyorum.
Balık ne kadar harika değil mi kilo vermek için, yada tavuk eti? Hadi bunları yağda kizartip ye bakalım ne olacak?
Yada patates... Iyyy nişasta çok kilo aldırır! Kizartmasini yersen tabi ki alırsın baharatlayip fırına atıp yesene.
Sende haklısın pirinç kilo aldırır, bol tereyağlı pilav yapıp yersen
Yani hamsi kuşum nasıl pisirdigin önemlidir, "karnabahar en iyi sebze yemeğidir" ,"Karnabahar kızartması bir diyet yemeği değildir"
Olabilir ama onu yapmayı planlayan biri varlatife yapıyorum evet bencede olmamalı anlamı olmaz ama Boşnak böreği falan omur mu aklıma geldi
yok canım haklısın ama ben diyet vs yapmıyorum zaten diyet demeyelim sağlıklı beslenme diyelim bunun adına. pirinç yağda pişerse ekstra ama zaten başlı başına nişasta kaynağı ve gerçekten midede hazmı çabuk oluyor insanı erken acıktırıyor vs ben haftada 1 kere pirinç pilavı yiyorum eskiden her gün nerdeyse yapardım makarna daha iyi geliyor özellikle yoğurtlu. beni canan Karatay görse bi tek ekmek konusunda kızarne kola ne çikolata abur cubur vallahi boğazımdan geçmiyor. arada bi işte poğaça börek çörek yaparım o kadar. doğumda 8 kilo kalmıştı bu şekilde gitti. dün kuru fasulye yaptım pilav yapmadım yeşillik havuçlu salata yaptım eh yeterli pilava gerek yok. insanın bi şeyi unutması ve alışması 21 gün derler bu doğru kesinlikle.
boregiyle mantısı farklı zaten