Nevroş ama Türk mutfağı dahil olmasın (tabi bu bize has olan yemekler )Aslında bizimde hep yaptığımız Dünya Mutfağından tariflerimiz var
Eminim benim gibi düşünenler çoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevroş ama Türk mutfağı dahil olmasın (tabi bu bize has olan yemekler )Aslında bizimde hep yaptığımız Dünya Mutfağından tariflerimiz var
Suşi mi yapacaksın
Ay soyle soyle nolurr
Uzak dogu?suşi mi
Türk mutfagimiii ????ne isi var dunya mutfaginda zaten her ay turk mutfagi oluyoNevroş ama Türk mutfağı dahil olmasın (tabi bu bize has olan yemekler )
Tabi ki Türk Mutfağı dahil değil canımNevroş ama Türk mutfağı dahil olmasın (tabi bu bize has olan yemekler )
Bi iki tane bildigim uzak dogu var yapmadimda cok merak ediyorumSizi gidi tipik Türkler sizi
Ben çiğ balık yer miyim
Ya harika tarifler var, ben sana müsait zamanda yazarımBi iki tane bildigim uzak dogu var yapmadimda cok merak ediyorum
Uzak doguda yumurtasiz ve pirincsiz yemek mi varKızlar yumurta ve pirinçle Kore'de harika yemek yapılıyordu bezeryeli adını unuttum biz okulda ev arkadaşımla yapıp çok yemistik
Daha güzel yemekler var..Geçen sefer yapıncada olay olmuştu ne yapılacak diye ama bir sürü tarif gelmişti.Hepside çok güzeldiKızlar yumurta ve pirinçle Kore'de harika yemek yapılıyordu bezeryeli adını unuttum biz okulda ev arkadaşımla yapıp çok yemistik
Ayy cok iyi olur canim :))bekliyorumYa harika tarifler var, ben sana müsait zamanda yazarım
Adamlar biliyor işi, yağsız pirinç ki son derece sağlıklı, yumurta proteinUzak doguda yumurtasiz ve pirincsiz yemek mi var
pis diyince çekirge falanda dünyada yeniyor kurbağa öyle şeyler geli aklıma neyse ben kaçtım merdane indirecek birisi kafamaSöylemiş gibi olmayayım ama çok pis dünya mutfağı bilirim
pirinç nişasta dır nişasta şekerdir şeker glisemik index i yükseltir yani kilo çabuk erir insanı acıktırır. yanlışAdamlar biliyor işi, yağsız pirinç ki son derece sağlıklı, yumurta protein
bizim tarifler de dünya mutfağı değil mi sonuçtaAslında bizimde hep yaptığımız Dünya Mutfağından tariflerimiz var
Öyle ama Türk Mutfağından yemekleri kabul etmeyeceğimbizim tarifler de dünya mutfağı değil mi sonuçta
Böcekli olmayan bir sürü tarif varpis diyince çekirge falanda dünyada yeniyor kurbağa öyle şeyler geli aklıma neyse ben kaçtım merdane indirecek birisi kafama
aklımda bir tarif var ama yemek kategorisine girer mi bilmiyorum sorarım nevoş a hele o günler bi gelsin
Nanadan hamsi kuşuna; bir yiyecek ürünü kendi başına sağlıksız değildir, tek başına kilo aldırmaz. Bunu 98 kilo ile diyete başlamış bu konu içinde boğulmuş kafayı yemiş biri olarak ben söylüyorum.pirinç nişasta dır nişasta şekerdir şeker glisemik index i yükseltir yani kilo çabuk erir insanı acıktırır. yanlış
Nevroş bu ankette sorulabilir aslındaÖyle ama Türk Mutfağından yemekleri kabul etmeyeceğim
Yok canım olmaz bu sefer hep Türk Mutfağı yapılır ve kategorinin anlamı kalmazNevroş bu ankette sorulabilir aslında
Hayır nevroş yanlış anlattım sanırım, kategoride Türk mutfağının olmamasını nasıl karşılıyorsunuz gibi demek istedim anket yapıyorsun ya onun için dedimdi yoksa bu yarışma anketleri gibi değilYok canım olmaz bu sefer hep Türk Mutfağı yapılır ve kategorinin anlamı kalmaz