Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Kızlar yumurta ve pirinçle Kore'de harika yemek yapılıyordu bezeryeli adını unuttum biz okulda ev arkadaşımla yapıp çok yemistik :rolleyes:

Söylemiş gibi olmayayım ama çok pis dünya mutfağı bilirim :KK53:
pis diyince çekirge falanda dünyada yeniyor kurbağa öyle şeyler geli aklıma neyse ben kaçtım merdane indirecek birisi kafama :sinirli:

aklımda bir tarif var ama yemek kategorisine girer mi bilmiyorum sorarım nevoş a hele o günler bi gelsin

pirinç nişasta dır nişasta şekerdir şeker glisemik index i yükseltir yani kilo çabuk erir insanı acıktırır. yanlış :KK20:
Nanadan hamsi kuşuna; bir yiyecek ürünü kendi başına sağlıksız değildir, tek başına kilo aldırmaz. Bunu 98 kilo ile diyete başlamış bu konu içinde boğulmuş kafayı yemiş biri olarak ben söylüyorum.
Balık ne kadar harika değil mi kilo vermek için, yada tavuk eti? Hadi bunları yağda kizartip ye bakalım ne olacak?
Yada patates... Iyyy nişasta çok kilo aldırır! Kizartmasini yersen tabi ki alırsın baharatlayip fırına atıp yesene.
Sende haklısın pirinç kilo aldırır, bol tereyağlı pilav yapıp yersen :KK66:
Yani hamsi kuşum nasıl pisirdigin önemlidir, "karnabahar en iyi sebze yemeğidir" ,"Karnabahar kızartması bir diyet yemeği değildir"
:KK39:

Son düzenleme:
Yok canım olmaz:KK43: bu sefer hep Türk Mutfağı yapılır ve kategorinin anlamı kalmaz:KK66:
Hayır nevroş yanlış anlattım sanırım, kategoride Türk mutfağının olmamasını nasıl karşılıyorsunuz gibi demek istedim anket yapıyorsun ya onun için dedimdi yoksa bu yarışma anketleri gibi değil

X