Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Hayır nevroş yanlış anlattım sanırım, kategoride Türk mutfağının olmamasını nasıl karşılıyorsunuz gibi demek istedim anket yapıyorsun ya onun için dedimdi yoksa bu yarışma anketleri gibi değil
Anladım canım ben de onu diyorum:KK66:Eğer Dünya Mutfağı yapıyorsak o kategoride Türk Mutfağı olmaz:KK66:

Mutfak kategorisinde yerli ve dünya mutfağı diye iki kişi mi birinci seçilecek ?
Ben su ürünü/balık seçmiştim ama yapacağım yemek dünya mutfağından

kafam karıştı :110:

Mutfak kategorisinde yerli ve dünya mutfağı diye iki kişi mi birinci seçilecek ?
Ben su ürünü/balık seçmiştim ama yapacağım yemek dünya mutfağından

kafam karıştı :110:
Tatlım tek konu dünya mutfağı (şimdilik önde gidiyor ondan bu kategori) ve bu konuya Türk mutfağı dahil değil. Kendi mutfağımız olduğu için. Senin yemeğin dünya mutfağından ise sıkıntı yok. Tek bir konu tek bir birinci olacak :KK66:

Öyle ama Türk Mutfağından yemekleri kabul etmeyeceğim:KK45:
latife yapıyorum evet bencede olmamalı anlamı olmaz ama Boşnak böreği falan omur mu aklıma geldi
Nanadan hamsi kuşuna; bir yiyecek ürünü kendi başına sağlıksız değildir, tek başına kilo aldırmaz. Bunu 98 kilo ile diyete başlamış bu konu içinde boğulmuş kafayı yemiş biri olarak ben söylüyorum.
Balık ne kadar harika değil mi kilo vermek için, yada tavuk eti? Hadi bunları yağda kizartip ye bakalım ne olacak?
Yada patates... Iyyy nişasta çok kilo aldırır! Kizartmasini yersen tabi ki alırsın baharatlayip fırına atıp yesene.
Sende haklısın pirinç kilo aldırır, bol tereyağlı pilav yapıp yersen :KK66:
Yani hamsi kuşum nasıl pisirdigin önemlidir, "karnabahar en iyi sebze yemeğidir" ,"Karnabahar kızartması bir diyet yemeği değildir"
:KK39:
yok canım haklısın ama ben diyet vs yapmıyorum zaten diyet demeyelim sağlıklı beslenme diyelim bunun adına. pirinç yağda pişerse ekstra ama zaten başlı başına nişasta kaynağı ve gerçekten midede hazmı çabuk oluyor insanı erken acıktırıyor vs ben haftada 1 kere pirinç pilavı yiyorum eskiden her gün nerdeyse yapardım makarna daha iyi geliyor özellikle yoğurtlu. beni canan Karatay görse bi tek ekmek konusunda kızar :KK70: ne kola ne çikolata abur cubur vallahi boğazımdan geçmiyor. arada bi işte poğaça börek çörek yaparım o kadar. doğumda 8 kilo kalmıştı bu şekilde gitti. dün kuru fasulye yaptım pilav yapmadım yeşillik havuçlu salata yaptım eh yeterli pilava gerek yok. insanın bi şeyi unutması ve alışması 21 gün derler bu doğru kesinlikle.

latife yapıyorum evet bencede olmamalı anlamı olmaz ama Boşnak böreği falan omur mu aklıma geldi

yok canım haklısın ama ben diyet vs yapmıyorum zaten diyet demeyelim sağlıklı beslenme diyelim bunun adına. pirinç yağda pişerse ekstra ama zaten başlı başına nişasta kaynağı ve gerçekten midede hazmı çabuk oluyor insanı erken acıktırıyor vs ben haftada 1 kere pirinç pilavı yiyorum eskiden her gün nerdeyse yapardım makarna daha iyi geliyor özellikle yoğurtlu. beni canan Karatay görse bi tek ekmek konusunda kızar :KK70: ne kola ne çikolata abur cubur vallahi boğazımdan geçmiyor. arada bi işte poğaça börek çörek yaparım o kadar. doğumda 8 kilo kalmıştı bu şekilde gitti. dün kuru fasulye yaptım pilav yapmadım yeşillik havuçlu salata yaptım eh yeterli pilava gerek yok. insanın bi şeyi unutması ve alışması 21 gün derler bu doğru kesinlikle.
Olabilir ama onu yapmayı planlayan biri var:sus:Pişti olmayın sonra:skandal:
Wynonna Wynonna :KK45:

X