• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen canım hele de antep ve doğu mutfağı :kk77:
Tek nefer temsil edeyim :halay:
Malatyalıyım bizim 72 çeşit bulgur yemeğimiz var:kk77:Gaziantep'te yaşadığımı yazamama gerek var mı:KK45:Bulgur ana yemeğimiz ama kimse seçmiyor:KK12:

Malatyalıyım bizim 72 çeşit bulgur yemeğimiz var:kk77:Gaziantep'te yaşadığımı yazamama gerek var mı:KK45:Bulgur ana yemeğimiz ama kimse seçmiyor:KK12:
Ben hic gormedim ya direk beynim okumamis bulgur yemegini :D yoksa oyum ona olurdu bulgurlu bicok yemek var

Aynı yemek hem yöresel ya da dünya mutfağından hem türüne göre kurabiye et yemeği çorba olarak iki kategoriye giriyor bu durumda mesela eğer çorba ya da kek seçilirse yöresel ya da dünya mutfaklarından da çorba kurabiye kek vs yapabilir miyiz ?
Bence yapilabiliyor ama yinede emin olamadım Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. bize cevap verir canim birazdan:)

Aynı yemek hem yöresel ya da dünya mutfağından hem türüne göre kurabiye et yemeği çorba olarak iki kategoriye giriyor bu durumda mesela eğer çorba ya da kek seçilirse yöresel ya da dünya mutfaklarından da çorba kurabiye kek vs yapabilir miyiz ?
Evet Dünya Mutfağında herşey yapılabilir;)

Back