Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım hele de antep ve doğu mutfağıÇok güzel olur ama kimse istemiyor.Oysa ne kadar çok tarif var
Malatyalıyım bizim 72 çeşit bulgur yemeğimiz varGaziantep'te yaşadığımı yazamama gerek var mıBulgur ana yemeğimiz ama kimse seçmiyorAynen canım hele de antep ve doğu mutfağı
Tek nefer temsil edeyim
Ben hic gormedim ya direk beynim okumamis bulgur yemegini yoksa oyum ona olurdu bulgurlu bicok yemek varMalatyalıyım bizim 72 çeşit bulgur yemeğimiz varGaziantep'te yaşadığımı yazamama gerek var mıBulgur ana yemeğimiz ama kimse seçmiyor
Bence yapilabiliyor ama yinede emin olamadım Nevreste bize cevap verir canim birazdan:)Aynı yemek hem yöresel ya da dünya mutfağından hem türüne göre kurabiye et yemeği çorba olarak iki kategoriye giriyor bu durumda mesela eğer çorba ya da kek seçilirse yöresel ya da dünya mutfaklarından da çorba kurabiye kek vs yapabilir miyiz ?
Bence yapilabiliyor ama yinede emin olamadım Nevreste bize cevap verir canim birazdan:)
Rica ederim canim :))Teşekkür ederim
çok hünerli değilim ama yemek yapmayı seviyorum, yarışma fikri hoşuma gitti :)
O zaman üstadın önünde saygıyla eğiliyorumMalatyalıyım bizim 72 çeşit bulgur yemeğimiz varGaziantep'te yaşadığımı yazamama gerek var mıBulgur ana yemeğimiz ama kimse seçmiyor
Evet Dünya Mutfağında herşey yapılabilirAynı yemek hem yöresel ya da dünya mutfağından hem türüne göre kurabiye et yemeği çorba olarak iki kategoriye giriyor bu durumda mesela eğer çorba ya da kek seçilirse yöresel ya da dünya mutfaklarından da çorba kurabiye kek vs yapabilir miyiz ?
Üstad değilim ama çeşit çok biliyorum..Bizim memlekette bulgur çok kullanılırO zaman üstadın önünde saygıyla eğiliyorum
O zaman Dünya Mutfağına oy vereceksiniztamam, teşekkür ederim
(çok sevindim)
Söylemiş gibi olmayayım ama çok pis dünya mutfağı bilirimdünya mutfağı dedim sanki çok anlıyormuşm gibi klasik tatcıyım
Dünya Mutfağımı yapıyoruz Nana ne diyorsunSöylemiş gibi olmayayım ama çok pis dünya mutfağı bilirim
Hicte bilmem ben yaaa:/ napicaammDünya Mutfağımı yapıyoruz Nana ne diyorsun
Aslında bizimde hep yaptığımız Dünya Mutfağından tariflerimiz varHicte bilmem ben yaaa:/ napicaamm
Şimdilik öyle görünüyor ama ben yine balık yapacagim aklıma uzak doğu geliyor bil bakalım ne yapacağımDünya Mutfağımı yapıyoruz Nana ne diyorsun
Kız çok kolay ben sana 3-5 yemek söylerimHicte bilmem ben yaaa:/ napicaamm
Suşi mi yapacaksınŞimdilik öyle görünüyor ama ben yine balık yapacagim aklıma uzak doğu geliyor bil bakalım ne yapacağım
Kız çok kolay ben sana 3-5 yemek söylerim
Ay soyle soyle nolurrŞimdilik öyle görünüyor ama ben yine balık yapacagim aklıma uzak doğu geliyor bil bakalım ne yapacağım
Kız çok kolay ben sana 3-5 yemek söylerim