- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Olsun ben de virüs atmak istiyorumBen zaten hastayımKaç gündür fena öksürüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun ben de virüs atmak istiyorumBen zaten hastayımKaç gündür fena öksürüyorum
Tamam sen hasta olma virüslerini bana bırakAma yeğenim içinYoksa almazdımOlsun ben de virüs atmak istiyorum
Ya Nevoş sen niye böyle oldun yaTamam sen hasta olma virüslerini bana bırakAma yeğenim içinYoksa almazdım
İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş kıymetini bilYa Nevoş sen niye böyle oldun ya
Sevineyim mi hoşuma mı gitsin saldırayım mı karışık duygular içerisindeyim
Tamam sev de dövmeden sevİnsan sevdiğini yerden yere vururmuş kıymetini bil
Yok canım ben sana ne zaman vurdumTamam sev de dövmeden sev
Bir Cerkes olarak tabikide Cerkes yemegi ama ne oldugunu soylemem burdan cift tarifle yarismak istemiyorum sana ozelden atarim nevrosNe yapacaksın
Tamam canım kulağıma söyleBir Cerkes olarak tabikide Cerkes yemegi ama ne oldugunu soylemem burdan cift tarifle yarismak istemiyorum sana ozelden atarim nevros
Yerden yere vuruyorsunYok canım ben sana ne zaman vurdum
Tamam şiddet yokBen çıkıyorum canım hayırlı gecelerYerden yere vuruyorsun
Hayırlı gecelerTamam şiddet yokBen çıkıyorum canım hayırlı geceler
Yeni kategorimiz ''Dünya Mutfağı''
Neymisss oNe zaman basliyoruz ay heyecanlandim oysaki surekli yaptigim yemek
Bakalim begencek misiniz
Kulagina soyliyimNeymisss o
yok örnek verdim söylemem ni yapacağımı sır
yok malesef değilim. ama çok severim. canım istedi vallaboregiyle mantısı farklı zaten bosnak konusunda pisti oluruz yoksa fazlanazlı da bosnak mı
Kesin canım anket kapandıEvet pasta,çorba,börek,mantı,yemek herşey olurKesin dimi
Birde anayemek olması şart değil sanırım
Yasasiiinn dunya mutfagiiKesin canım anket kapandıEvet pasta,çorba,börek,mantı,yemek herşey olur