- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Ona da zamanında oy vermişliğim vardıro kategori yaz ayında olsa daha cazip olmaz mı?Tatli yemekten sekerimiz cikti zeytinyagli yapalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona da zamanında oy vermişliğim vardıro kategori yaz ayında olsa daha cazip olmaz mı?Tatli yemekten sekerimiz cikti zeytinyagli yapalim
Kendimizi yaz aylarinda hissedelim birazOna da zamanında oy vermişliğim vardıro kategori yaz ayında olsa daha cazip olmaz mı?
Deniz ürünleride yapabilirizOna da zamanında oy vermişliğim vardıro kategori yaz ayında olsa daha cazip olmaz mı?
Bu soğukta biraz zor ,fasulye ,taze barbunya ,biber , buzluktan seradan alacağımıza taze taze alırdıkKendimizi yaz aylarinda hissedelim biraz
Ben ilk gün hamsi tava yaparımDeniz ürünleride yapabiliriz
Şimdi yaz sebzeleri sağlıksız, hormonluBiz onu biraz erteleyelimYöresel yemeklerde olurKendimizi yaz aylarinda hissedelim biraz
Ben olsam hiç kaçırmamGeçen bana resim atmıştın ondan yapabilirsinBen ilk gün hamsi tava yaparım
Devamlı ,her hafta yaptığım şey ,erteleme de olmaz Ama herkes hazır olda bekler ,bu fırsatı kaçırmayıp ,ilk gün 5 tane ,hatta daha fazla hamsi tava konusu açıyormuş birdeBen olsam hiç kaçırmamGeçen bana resim atmıştın ondan yapabilirsin
Bizimde evde sık yapılıyor.Hatta bugün yaptımBiz tarifi hazır mı tutsakİlk ben mi açsam konuyuHadi bakalım kim açacakDevamlı ,her hafta yaptığım şey ,erteleme de olmaz Ama herkes hazır olda bekler ,bu fırsatı kaçırmayıp ,ilk gün 5 tane ,hatta daha fazla hamsi tava konusu açıyormuş birde
Mağaza açılışını bekleyen müşteriler gibi bekleriz,konuyu açar açmaz hücuuumYalnız konuyu sen açtığına göre başkasının şansı yokBizimde evde sık yapılıyor.Hatta bugün yaptımBiz tarifi hazır mı tutsakİlk ben mi açsam konuyuHadi bakalım kim açacak
O zaman sen benden önce davranmalısınDeynep'cim sana şuan subnimal mesaj verdim ve sende tav oldunBu taktiği çok sevdimSen yapmadan ben yapacağım o tarif benim olacakMağaza açılışını bekleyen müşteriler gibi bekleriz,konuyu açar açmaz hücuuumYalnız konuyu sen açtığına göre başkasının şansı yok
Nevoş dedik ,bağrımıza bastıkhayallerimi yıktın gadınO zaman sen benden önce davranmalısınDeynep'cim sana şuan subnimal mesaj verdim ve sende tav oldunBu taktiği çok sevdimSen yapmadan ben yapacağım o tarif benim olacak
Bu soğukta biraz zor ,fasulye ,taze barbunya ,biber , buzluktan seradan alacağımıza taze taze alırdık
Şimdi yaz sebzeleri sağlıksız, hormonluBiz onu biraz erteleyelimYöresel yemeklerde olur
Tamam sen bilirsin ben kategori seçilirse senden önce ekleyeceğimBu yazdıklarımı okuyan Wynonna ikimizden önce eklerseNevoş dedik ,bağrımıza bastıkhayallerimi yıktın gadın
Dahil dahil ,Nevoşdan önce yazayımBenim kisliklarim var banane ahahah zeytinyagli fasulye yapardim
Yoresel yemeklere hamurisi dahilmi peki
Benimde var kışlıklarım ama çok kapsamlı olmazDahil tabi kiBenim kisliklarim var banane ahahah zeytinyagli fasulye yapardim
Yoresel yemeklere hamurisi dahilmi peki
Künefeyi unuttunBenimde var kışlıklarım ama çok kapsamlı olmazDahil tabi ki
Mesela kayseri mantısı,kayseri yağlaması,tantuni,lahmacun,pide,köfte,kebap ,tatlı vs herşey dahil
Tatlı yazmıştımAma çorbayı unuttum sonra aklıma geldiKünefeyi unuttun
Daha önceki yapılan yarışmanın linkini versene ,yemekler aklımda kimin yaptığını o zamanlar tanımadığım için bilmiyordum,şimdi bakayım nana vardı,Nun ,nuryolu aklımda .Tatlı yazmıştımAma çorbayı unuttum sonra aklıma geldi
Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler OYLAMASIDaha önceki yapılan yarışmanın linkini versene ,yemekler aklımda kimin yaptığını o zamanlar tanımadığım için bilmiyordum,şimdi bakayım nana vardı,Nun ,nuryolu aklımda .