Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Devamlı ,her hafta yaptığım şey ,erteleme de olmaz :KK45:Ama herkes hazır olda bekler ,bu fırsatı kaçırmayıp ,ilk gün 5 tane ,hatta daha fazla hamsi tava konusu açıyormuş birde:KK70::KK70::KK70:
Bizimde evde sık yapılıyor.:kk77:Hatta bugün yaptım:KK45:Biz tarifi hazır mı tutsak:dondurma:İlk ben mi açsam konuyu:süslü::KK70::KK70:Hadi bakalım kim açacak:KK70::KK70:

Bizimde evde sık yapılıyor.:kk77:Hatta bugün yaptım:KK45:Biz tarifi hazır mı tutsak:dondurma:İlk ben mi açsam konuyu:süslü::KK70::KK70:Hadi bakalım kim açacak:KK70::KK70:
Mağaza açılışını bekleyen müşteriler gibi bekleriz,konuyu açar açmaz hücuuum:KK70::KK70:Yalnız konuyu sen açtığına göre başkasının şansı yok:KK70:

Mağaza açılışını bekleyen müşteriler gibi bekleriz,konuyu açar açmaz hücuuum:KK70::KK70:Yalnız konuyu sen açtığına göre başkasının şansı yok:KK70:
O zaman sen benden önce davranmalısın:süslü:Deynep'cim sana şuan subnimal mesaj verdim ve sende tav oldun:KK73:Bu taktiği çok sevdim:KK71:Sen yapmadan ben yapacağım o tarif benim olacak:KK62::KK70:

Benim kisliklarim var banane:KK45: ahahah zeytinyagli fasulye yapardim:-)
Yoresel yemeklere hamurisi dahilmi pekio_O
Benimde var kışlıklarım ama çok kapsamlı olmaz:KK45:Dahil tabi ki:KK66:
Mesela kayseri mantısı,kayseri yağlaması,tantuni,lahmacun,pide,köfte,kebap ,tatlı vs herşey dahil:kk77::KK45:

X