Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Ben de geleyim mi?:KK45:
Gel tabii ki
index.php

Verdin de çıksa katılacakmıydın doğru söyle,hani kurabiyelerde yoksun.Bu arada mezeleri kaçırmışım ya tüh,bekleyemediniz beni değil mi,niye müdahale etmedin kız:KK12:
Mazeretim vardı,uygun değildim.Pilavlar olsa katılacaktım tabi:hamarat:
Zaten almışsın 3 madalya boşver ne yapacaksın yarışmayı:KK53:,yorulma diye diyorum:dondurma:

Mazeretim vardı,uygun değildim.Pilavlar olsa katılacaktım tabi:hamarat:
Zaten almışsın 3 madalya boşver ne yapacaksın yarışmayı:KK53:,yorulma diye diyorum:dondurma:
Hııı çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık...tamam anladım canım,hı hı:süslü:
Hem ben yarışmaya katılacağım demedim ki sadece merak ettim.
Tamam bir daha ki oylamaya buralarda olursam söz pilavlara vereceğim oyumu.Sırf sen yorul diye:KK19:

Hııı çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık...tamam anladım canım,hı hı:süslü:
Tamam bir daha ki oylamaya buralarda olursam söz pilavlara vereceğim oyumu.Sırf sen yorul diye:KK19:
Deynep eskisi kadar tembel değil senden sonra iki kategoriye katıldı.Birinde ikinci oldu..Bununlada kalmıyor:skandal:Enlerde En marifetli kk aşçısına aday oldu ve 3. devam ediyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:skandal: Her gün yemekleri kim yapıyor?Yemek her gün yapılıyor da ,ne yarışmaya ne yapacağına karar vermek,sunumu düşünmek,çekim bayağı yoruyor:ruh:Sen tabi alışkınsın ,sana zor gelmez:KK53:

Deynep eskisi kadar tembel değil senden sonra iki kategoriye katıldı.Birinde ikinci oldu..Bununlada kalmıyor:skandal:Enlerde En marifetli kk aşçısına aday oldu ve 3. devam ediyor:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bugün gördüm yaptığı içli köfteyi gerçekten harika olmuş çok beğendim,burada olsam kesin ona verirdim oyumu,bayılırım içli köfteye.:kk77:

Enlerde en marifetli kk aşçısı mı:ruh:

X