- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.916
- 43
Yok yok baymaz çok güzel olurtatlı olucak yine heralde bi tatlı bi tuzlu yapsaydık kurabiye ustune sutlu tatlı icimizi baymasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok baymaz çok güzel olurtatlı olucak yine heralde bi tatlı bi tuzlu yapsaydık kurabiye ustune sutlu tatlı icimizi baymasın
Kışın tatlı iyidir (börekler dedim)tatlı olucak yine heralde bi tatlı bi tuzlu yapsaydık kurabiye ustune sutlu tatlı icimizi baymasın
Kışın zor kilo veriyoruz , tatlı ile üzerine kilo almak şartKışın tatlı iyidir (börekler dedim)
Besiye çekiyoruz kendimizi, tatlı enerji verir ,sıcaklık verirKışın zor kilo veriyoruz , tatlı ile üzerine kilo almak şart
Yeaaahhh yağ verir , kalori verir. Benim bünye bi tatlı daha kaldırmazBesiye çekiyoruz kendimizi, tatlı enerji verir ,sıcaklık verir
Ben kendim çok fit olduğumdan mütevellit kafama takmıyorum efenimYeaaahhh yağ verir , kalori verir. Benim bünye bi tatlı daha kaldırmaz
Bugün fit, yarın fat demişlerBen kendim çok fit olduğumdan mütevellit kafama takmıyorum efenim
Yok yok bünyem kiloya alışkın değil kaldırmazBugün fit, yarın fat demişler
Dedi çoğu şişmanYok yok bünyem kiloya alışkın değil kaldırmaz
Takıma mı girsem ne yapsamDedi çoğu şişman
On hazırlık yap sen şimdidenTakıma mı girsem ne yapsam
61den 55e iner miyim gıı böyleOn hazırlık yap sen şimdiden
Spor aletleri √
Fit grubu √
Diyet listesi √
Boyun kaç ?61den 55e iner miyim gıı böyle
1.64Boyun kaç ?
Kız ben senden daha fitim o zaman boyum 168, kilom 66 küsür
Bi kaç aya peşinize bende takılacağım sanırımKız ben senden daha fitim o zaman boyum 168, kilom 66 küsür
Ahanda kilo vermeyi erteleyen biri dahaBi kaç aya peşinize bende takılacağım sanırım
Kilo almayı öğrendimde verme kısmına doğru yatay geçiş yapıcam
Yok öyle değil nanaAhanda kilo vermeyi erteleyen biri daha
Kız 2016 yıl geride bırakırken yeni yıla 1 kilo vererek girmek var, neden bu erteleyiş