Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ayın 1 inde başlarBelli bir süre var mı? tekrar ne zaman başlayacak yarışma
Benim istikrarımı etkiliyor.baslasin yaa heyecan oluyor bizede kazanip kazanmamak muhim degil tabiki kazanmayi o madalyayi istiyoruz ama olmayinca da uzulmuyoruz istikrarimizi etkilemiyor
tamam kurabiye yarismasina katilma sen istikrarini sonraki yarismada baslat yine kazanma olasiligim artsin bariBenim istikrarımı etkiliyor.
deynepnaz bundan sonra her kategoriye katılacakmıştamam kurabiye yarismasina katilma sen istikrarini sonraki yarismada baslat yine kazanma olasiligim artsin bari
Şimdi böyle yazınca olmuyor ama ,gaza geliyorumtamam kurabiye yarismasina katilma sen istikrarini sonraki yarismada baslat yine kazanma olasiligim artsin bari
Kim demişdeynepnaz bundan sonra her kategoriye katılacakmış
Sen dedin şahitlerim varKim demiş
nasıl sizde kupamız yok mu ?
katilcan sen demekki belli oldu sıkınti yok savasirizŞimdi böyle yazınca olmuyor ama ,gaza geliyorum
hep de yakin oylardayiz onunla dip dibe ayrilamiyoruz ya olmazkideynepnaz bundan sonra her kategoriye katılacakmış
Ayrılmanıza asla izin vermemhep de yakin oylardayiz onunla dip dibe ayrilamiyoruz ya olmazki
Kadinlar kulubunun kupasi mi var ya
8 yildir burdayim ilk defa duyuyorum .
Evet var ilk yıllar pro kart ile birlikte gönderiliyormuş(yani ben öyle biliyorum)Kadinlar kulubunun kupasi mi var ya
8 yildir burdayim ilk defa duyuyorum .
Gün ola hayrola,önce katılan katılsın,iddialı bulursam hiç ortaya çıkmamkatilcan sen demekki belli oldu sıkınti yok savasiriz
Yarışma bittiNuryolu 1. oldu..Nevreste yaaaaaa ben herseyi kacirdim yarisma nerde oylama nerde hahahahaha
Yarışma bittiNuryolu 1. oldu..
Yeni kategori için biraz ara verdik..Daha sonra devam edeceğiz
Sen bakma boşver oylamaya
Öğlende demişti Kazen ,yeni mi duydun? HanimKelesimiGetir yaşlı ya o yüzden vermek istedi herhalde
Kaçayım ben ,malum çok banlanıyorsun ,benimle polemiğe girersin