- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Canım istediHem döver hem severim ben.Sonradan kalp gönderdim yaSen niye vuruyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım istediHem döver hem severim ben.Sonradan kalp gönderdim yaSen niye vuruyon
Aha gozume vurdu masaydi yumruktu derken
Hayatim sen ana tarafindan hemşerimsin yapma bunu
Tribini yerim yavrum nevosum bal kaymaaaaaam
Benimde canım istedi..Hem döverim hem severimCanım istediHem döver hem severim ben.Sonradan kalp gönderdim ya
Canım istediHem döver hem severim ben.Sonradan kalp gönderdim ya
Benimde canım istedi..Hem döverim hem severim
İyi geceler
5. Madalya yolda diyosun yani ablam.Madem herkesler kurabiye demiş benden de bir kurabiye gelsin o zaman
Yok yahu öylesine settiydim ben5. Madalya yolda diyosun yani ablam.
Zaten benim amacim birincilik değil öylesine laf olsun diye.
Tabi tabi kesin öylesinedir. herzaman olduğu gibiYok yahu öylesine settiydim ben
Tabi tabi kesin öylesinedir. herzaman olduğu gibi
Ya varya senin gibi bi tane her eve lazım
Gelip kacirsam mi seni napsam
Bir yolunu bulacağım bebeyiiiiimmmmKaçırmak zor ,evde köpek var ki bizim
Tamam o zaman, yakanda kırmızı karanfil olcakSanki bu söz başka bir durumda söyleniyordu ama olsunBir yolunu bulacağım bebeyiiiiimmmm
Bu mesaj benim di ;pilav ile kurabiye arasında bayağı fark olunca değişmeme gerek kalmadı bence sonra istemedi demeyin.yanımdaki 2. pilav diyene arkadaşı tek bırakmayayımkurabiyeler de güzel fikir pilavda çoğunluk yoksa kurabiye derim
Sen yeter ki iste gülomm gerisi hiç önemli değilTamam o zaman, yakanda kırmızı karanfil olcakSanki bu söz başka bir durumda söyleniyordu ama olsun
Neden diye sorsam hadsizlik etmiş olurmuyum kazen ?Yarışmalara bir süre ara verilecektir....
Neden diye sorsam hadsizlik etmiş olurmuyum kazen ?
Kaçıranları men etsenhevesimi kaçırdılar
Kaçıranları men etsen
Yemek yarışmaları çok iyi oluyordu farklı tarifler öğreniyorduk