Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pacanga 2 cesitmis bunu yapabilirim.buğday salatasını böyle mor lahanada sunuyorum ben
minik paçangalarda yapabilirsin ... pastırma kokusu ağır gelirse , sucuklu
tahinli rulo
meksika salatası
ıslak kurabiye
Oğlan tarafı mı canım misafirlerin?Saatine göre öğle yemeğine geliyorlar gibi.Bence mercimek çorbası ,karnıyarık,pilav ,yaprak sarma olabilir.Çayın yanına da su böreğini güzel yapmıştın O olabilir ,bir da hafif bir kurabiye .Ağır mı oldu?Yapacak mısın 6 kasımda misafirlerim var, nevroşun linklerden 4 cesit buldum, burdanda 1-2 birşey kaparsam tamam
Pacanga 2 cesitmis bunu yapabilirim.
Islak kurabiye çok güzel duruyor inşallah becerebilim
Evet, ayy yok yemeğe alamam , 12 kişiyi nereye oturtup nasıl yemek yetistireyim daha biz varız 2 ablamda gelirOğlan tarafı mı canım misafirlerin?Saatine göre öğle yemeğine geliyorlar gibi.Bence mercimek çorbası ,karnıyarık,pilav ,yaprak sarma olabilir.Çayın yanına da su böreğini güzel yapmıştın O olabilir ,bir da hafif bir kurabiye .Ağır mı oldu?
Ablam inceleyeyim, zaten beraberiz o zamana kadar bana buluruz güzel değişik şeylerhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ugun-ne-pisti-resimli-tarifli.605357/page-245
Benim yaptığımın tarifi burda canım .
Canım inan ufak ufak pastaydı ,börekti uğraşmaktan ,yemek daha kolay oluyor.Çocuklu biri geldi diyelim,çocuk için çorban var mı diye sorabilir,saydıkların da kolay değil sonuçta ,onlar da oyalayabilir.Bir de neden o kadar kalabalık geliyorlar ki?Evet, ayy yok yemeğe alamam , 12 kişiyi nereye oturtup nasıl yemek yetistireyim daha biz varız 2 ablamda gelir
Ablam inceleyeyim, zaten beraberiz o zamana kadar bana buluruz güzel değişik şeyler
Çocukla gelmezler , ya öğlen yemek yerler gelirler zaten diye düşünüyorum, dusunmek istiyorumCanım inan ufak ufak pastaydı ,börekti uğraşmaktan ,yemek daha kolay oluyor.Çocuklu biri geldi diyelim,çocuk için çorban var mı diye sorabilir,saydıkların da kolay değil sonuçta ,onlar da oyalayabilir.Bir de neden o kadar kalabalık geliyorlar ki?
Mevsim de yavaş yavaş kışa dönerken ben sıcacık çorbalar görmek isterim :)
Araya makarna girince geriden takip olacak el açması börek sonrada çorbalar derimBence de ..poğaça, börek, el açması börek bunlardan biri olsun
Börekler acacaktim sizeeeee
Banane ben oynamıyorum
Güzellikle istedim vermiyorsan tenhada sıkıştıracağımBanane ben oynamıyorum
O zaman mezeler yapıyoruzBu bölümde çeşit çok yani doğuda çiğköfte ,dolma, dövmeç, ićli köfte dahi meze ordövr oluyor. çocukluğumda dünden kalan yemek meze ordövr olurdu .benim için şimdide öyle Bildiğim en ilk sırada meze humus , en ilk sırada ordövr de suşi :
Nevreste borek yapin ya bende katilcam bakO zaman mezeler yapıyoruz
EveeetNevreste borek olsunnnnnn (