Su koyvercek bişi buluyon deynepBen katılmazsam topu sana atarım o zaman.Benim katılıp katılmamam sana bağlı.(Oh be,bu yoğunlukta katılamaz zaten yırttım )
Ben katılmazsam topu sana atarım o zaman.Benim katılıp katılmamam sana bağlı.(Oh be,bu yoğunlukta katılamaz zaten yırttım )
İkinizde katılmazsanız:Kk da dedikodu çıkartırım.Su koyvercek bişi buluyon deynep
Yok kız,geçen kategoride o kadar zeytinyağlı dedim,lafımı dinleyen olmadı.Madem sözüm geçmiyor,çoğunluğa ayak uyduralım diyoruz.Bir de zaten dediğin gibi katılanlar,madem neyi istiyorlar,o olsun diyorum .Senin yarışmak istediğin bölüm varsa değiştireyim ben oyumuBu yemek yarismasina katilanlar, topluca ayni kategoriyi seciyor. Sozleşiyor musunuz laayynn
Ben yarışmaya yarışamam da, dünya mutfakları olmasını çok isterdim. Değişik tatlar öğrenirdik.Yok kız,geçen kategoride o kadar zeytinyağlı dedim,lafımı dinleyen olmadı.Madem sözüm geçmiyor,çoğunluğa ayak uyduralım diyoruz.Bir de zaten dediğin gibi katılanlar,madem neyi istiyorlar,o olsun diyorum .Senin yarışmak istediğin bölüm varsa değiştireyim ben oyumu
Olmasına olsun da,kim katılacak ki dünya mutfağı kategorisine .Geçen sefer de 2 kişi seçmişti.Bir yönen iyi olur,oylamak daha kolay olurBen yarışmaya yarışamam da, dünya mutfakları olmasını çok isterdim. Değişik tatlar öğrenirdik.
Katılacaklar da yeni yemekler deneyimlemiş olur işte fena mı? Yeniliklere açık olmak gerek.Olmasına olsun da,kim katılacak ki dünya mutfağı kategorisine .Geçen sefer de 2 kişi seçmişti.Bir yönen iyi olur,oylamak daha kolay olur
Sorun da onda zaten,herkes kendine güvendiği kategoride yarışıyor,sırf yarışayım diye değil kiKatılacaklar da yeni yemekler deneyimlemiş olur işte fena mı? Yeniliklere açık olmak gerek.
Sorun da onda zaten,herkes kendine güvendiği kategoride yarışıyor,sırf yarışayım diye değil ki
Hiç farketmedim ,az bi koşu bakıp geleyimDünya mutfakları olmuştu geçen yıldı sanırsam
Kore yemekleri bile. VardıHiç farketmedim ,az bi koşu bakıp geleyim
Canım çok da kasmamak lazım. Nihayetinde internet ortamında yalnızca görseliyle katıldıgımız bir yarışma bu.Sorun da onda zaten,herkes kendine güvendiği kategoride yarışıyor,sırf yarışayım diye değil ki
Az önceki kim katılacak ki mesajımı silme şansım olsaydı keşkeDünya mutfakları olmuştu geçen yıldı sanırsam
kız bana da link at, ben bulamam şimdi buralar çok karışıkHiç farketmedim ,az bi koşu bakıp geleyim
kız bana da link at, ben bulamam şimdi buralar çok karışık
Makarnalar....Yeni yarışma mı var?
Makarnalar....