- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
Bu sefer beni kandıramazsın NevoşSelam
Yeni kategorimiz sizce ne olsun
Benim şahsi fikrim ''Et yemekleri,Köfteler veya Kebaplar''olsun
Malum önümüz Kurban bayramı
nuryolu
B Be_Ni_1012
@Kakao ve Ben
Wwonka
deynepnaz
@-VUSLAT-
yamukprenses
@aeben
N Nana
@_Nun_
@Hatmece
@rabia01
@88prenses22
@Mavi_yosun16
@sumuklukiz
@manolya1458
@melike06
-Kristal-
@Ytmz
@yaprak02
@Brunella
@nameaver
@cimcimegfb
@HAbibte
HanimKelesimiGetir
@chiLL
@Eses07
@asfarovski
@Hazal
@tolin
Tamam Prensesim sen nasıl istersenBu sefer beni kandıramazsın Nevoşbu sefer çoğunluğa uymayacağım,biliyorum belkide tek oyu ben atıcam ama mezeler diyeceğim.
Bugün ramazan, yarın kurban öbür günü sevgililer günü derken hep aynı şeyler dönüp dolaşıp yapılıyor canım,Mezeleeeerrr
Benim istememle olmuyor ki kuzum et yemekleri alacak belli ama olsun ben mezelere bir adım attım,belki her oylamada diye diye millet benden bıkar mezelere oy atar diye şeyettimTamam Prensesim sen nasıl istersen
Et yemeklerinden sonra mezeler yaparızBenim istememle olmuyor ki kuzum et yemekleri alacak belli ama olsun ben mezelere bir adım attım,belki her oylamada diye diye millet benden bıkar mezelere oy atar diye şeyettim
Ben bu mesajı şuraya bir yere koyayım sonra lazım olurBu arada et yemeklerindede iddialıyımkazanırsa vaktim olursa mutlaka katılırım
Koy koy kuzumEt yemeklerinden sonra mezeler yaparız
Ben bu mesajı şuraya bir yere koyayım sonra lazım olur
Sıra gelmiyorKoy koy kuzum
Sen beni hep tamam bundan sonra mezeler olsun diye diye oyalıyorsun
Çalışıyorum Nevoşum valla bazen yemek yemeyi unutuyorum,söz vakit bulursam et yemekleri kategorisine katılıcam
Selam
Yeni kategorimiz sizce ne olsun
Benim şahsi fikrim ''Et yemekleri,Köfteler veya Kebaplar''olsun
Malum önümüz Kurban bayramı
nuryolu
B Be_Ni_1012
@Kakao ve Ben
Wwonka
deynepnaz
@-VUSLAT-
yamukprenses
@aeben
N Nana
@_Nun_
@Hatmece
@rabia01
@88prenses22
@Mavi_yosun16
@sumuklukiz
@manolya1458
@melike06
-Kristal-
@Ytmz
@yaprak02
@Brunella
@nameaver
@cimcimegfb
@HAbibte
HanimKelesimiGetir
@chiLL
@Eses07
@asfarovski
@Hazal
@tolin
Kim karıştırıyor bakimDur daha yeni başladık,gelip ortalığı karıştırabilirler
Yok canım ,o kadar bencil değilim...Bu kategori benim istediğim olduysa diğer kategorilerde arkadaşlarımın seçimlerini desteklerimPastası oldu,tatlısı oldu ,daha ne istiyor ,kurabiye mi?
Aynen nevos, Barbie pasta iki günümü aldı ..Emek binbesyuz ama sonuç 0Sende az çok biliyorsunkategoride zor tarif ,kolay tarif diye birşey yok Kavurma ile bile 1. olabiliriz
Keşke dışı krem şantili olaydı.İnsan pasta denilince pasta kreması gibi,krem şanti gibi şeyler bekliyor.Bir de bebeği kesmeye,yemeye kıyamadık ,Onun da etkisi varAynen nevos, Barbie pasta iki günümü aldı ..Emek binbesyuz ama sonuç 0
''Kim'' diyen olmasınKim karıştırıyor bakim
Ahahaha ,hiç böyle dusunmediydimKeşke dışı krem şantili olaydı.İnsan pasta denilince pasta kreması gibi,krem şanti gibi şeyler bekliyor.Bir de bebeği kesmeye,yemeye kıyamadık ,Onun da etkisi var
Sanmam,çok masum görünüyor yaf''Kim'' diyen olmasın