Evet ,az kişi kullanmış,BDVye link koysak,benim derdim de az oy kullanmışlar desek, hemen fırlar oylamaWawwwNevreste bidanecik ablamız son sözü söyledi diyorsun deynebim ya çok az oy kullanılmamış mi sanki
Ben pastalar ve makarnalar diye söz vermiştimKazen de zeytinyağlılar olsun diye oy vermiş,patronun sözünü dinleyelim Nevreste ,Nevoş pastalar olacak dedi,oy versem de değişmez ki
Üyelerin link vermesi yasakEvet ,az kişi kullanmış,BDVye link koysak,benim derdim de az oy kullanmışlar desek, hemen fırlar oylama
İkisi arasında olursa makarnalar yaklaşırsa size, ben de gelirim yanınızaBen pastalar ve makarnalar diye söz vermiştim
Bu ikisinden hangisi önde giderse ona vereceğim
Çok doğru bir tespit deynebimEvet ,az kişi kullanmış,BDVye link koysak,benim derdim de az oy kullanmışlar desek, hemen fırlar oylama
Pastalar olsa fena mi olur,söyle çikolatalı,meyveli,soslu falanOyumu makarnalara kullandım ama pastalar önde gidiyor
Pastalar olsa fena mi olur,söyle çikolatalı,meyveli,soslu falan
@-Mahperi-
@apranxxx
Acizane kul
@AzrAyse
@bebem-1221
@Denas14__
@HAbibte
Yeni kategori pasta olsun mu sekerler
Aslında patlıcan mevsimindeyiz, patlıcan yemekleri de olabilir di NevoşYeni kategorimiz pasta mı olacak
Hiç oy almamış canımAslında patlıcan mevsimindeyiz, patlıcan yemekleri de olabilir di Nevoş
Napalım bende patlıcanlı pasta yaparım görürsünüzHiç oy almamış canım
Aslında çok iyi olurdu
Ben bu mesajı kanıt olarak saklayacağımNapalım bende patlıcanlı pasta yaparım görürsünüz
Derhal çalışmaya başlıyorum hemen icat edeceğimBen bu mesajı kanıt olarak saklayacağım
Yeni kategoride patlıcanlı pastayı bekliyorum
Ben bu fikirlerden sonra pek emin olamadımDerhal çalışmaya başlıyorum hemen icat edeceğim
Gerçi patlıcanın reçeli oluyorsa pastası neden olmasın Nevoşcuğum
Patlıcanı şekerli suda kaynatırım, blendırdan geçirip sos yapar pastanın kekine sürüp sonra bademle süslerim
Yeterki iste yani