Link atman mümkün mü merak ettim yoksa ben kendi çabalarımla arayıp bulayımYapıldı hemde birkaç kez
Ama makarnalarda 2 kez yapıldı
O dönemde ilk mesajı düzenlemiyordumLink atman mümkün mü merak ettim yoksa ben kendi çabalarımla arayıp bulayım
Tamam canım saat de gelmiş zaten ,yarın bakarım ,iyi gecelerO dönemde ilk mesajı düzenlemiyordum
Sadece kekler kategorisinde var.Pastaları yemek tarifleri pastalar bölümünden bulabilirsin
Kekler buradaTamam canım saat de gelmiş zaten ,yarın bakarım ,iyi geceler
Keklere bakmıştım zatenKekler burada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/marifetli-ellerden-kekler-oylamasi.852788/
Hayırlı geceler
Nuryolu seni yiiir yirrO guzel yuregini seveyim ,Tesekkur ederim
Senin meyvalı doğum günü pastan güzeldi ondan yaparsın ya da karpuzlu pastadan yaparsınnuryolu çok sevinecek bu karara
Canım
Gelsin pastalar
31 Temmuz'da diğer kategori bitiyor..Ağustos'un ilk haftası başlarızNevroş yeni kategorimiz ne zaman başlayacak ya
Geçen kategorilerde bunu kaldırmıştıkMerhaba ..
Nevrestem kazen bey başka topikler için bildirim göndermiş . Rica etsekte bizim yarışma içinde bildirim gönderse . Bu kadar az oy kullanan oldumu insanın yarışma için hevesi kırılıyor.
Dün BDVde konusu vardı alakasız konulara BDVde konu açıyorsunuz diye.Akşam bir üye de ben alakalı yere açtım ama yorum yazan olmadı dedi,linkini de koydu,Kazen o sebeple jest yaptı. N Nana ve ben o an oradaydık,nasıl aklımıza gelmedi ki,keşke aklıma gelseydi ben söylerdim.Merhaba ..
Nevrestem kazen bey başka topikler için bildirim göndermiş . Rica etsekte bizim yarışma içinde bildirim gönderse . Bu kadar az oy kullanan oldumu insanın yarışma için hevesi kırılıyor.