Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Zeytinyağlı lar ve pastalar arasında kaldım.fakat henüz istediğim kiloya gelemediğimden zeytinyağlı lar dedim.şu an yeşil fasulye,kabak,fırın sebze,musakka yapıyorum.

Pandispanya olmadan yapilan bi suru pasta var canimm , krepli ,biskuvili,mousse lu ....ve daha bi suru :rolleyes: Pasta dedin mi aklim cikiyi :KK53: :KK70: :KK70:
Bilmez miyim canım.Kendini tanıtırken bile yaşından sonra pasta canavarı olduğunu belirtiyorsun hep.Marifetli hatun seni.:KK15:.Bu gidişle pastalar olacak galiba:KK48:.Kesin iddialı bir tarifin vardır senin.Bisküvili pastayı sevemedim ben.Gerçi senin her sunumun iddialı.Bir de soracağım unutuyorum ,sunumların ,süslemelerin başarılı tamam da,foto kaliten de çok canlı,tablo gibi maşallah.Özel bir program mı uyguluyosun?

Bilmez miyim canım.Kendini tanıtırken bile yaşından sonra pasta canavarı olduğunu belirtiyorsun hep.Marifetli hatun seni.:KK15:.Bu gidişle pastalar olacak galiba:KK48:.Kesin iddialı bir tarifin vardır senin.Bisküvili pastayı sevemedim ben.Gerçi senin her sunumun iddialı.Bir de soracağım unutuyorum ,sunumların ,süslemelerin başarılı tamam da,foto kaliten de çok canlı,tablo gibi maşallah.Özel bir program mı uyguluyosun?

Estagfrullh canim ,senin guzel bakisin guzel gorusundendir gorduklerin :KK19:
Acikcasi son yarismalarda bayagi arkalardan geldim ,bu sebepten iddali tarifimin iddasi ne kadar idaali olur onu bilmiyorum :KK53:

Telefonum samsung un eski bir modeli ama s3 , s4 ve mini modellere gore cok daha iyi cekim yapiyor. Cymera uygulamasi kullaniyordum ama resim boyutunu kuculttugunden bilgisayarimdaki bir programi kullaniyorum simdi canim

deynepnaz deynepnaz ben yaz diye zeytinyağlılar mı olsun ki dedimdi oyumu ona verdimdi:KK45:
Ama nuryolu nuryolu nurum öle bi anlatmış pastaları ki değiştirsem mi acep diye düşündüm yafuu :skandal:çikolata,frambuaz,meyve falan feyz alır miyiz ki acep.:KK76:
Sen naptin deynebim degüştürdün mü oyunu :KK23:

deynepnaz deynepnaz ben yaz diye zeytinyağlılar mı olsun ki dedimdi oyumu ona verdimdi:KK45:
Ama nuryolu nuryolu nurum öle bi anlatmış pastaları ki değiştirsem mi acep diye düşündüm yafuu :skandal:çikolata,frambuaz,meyve falan feyz alır miyiz ki acep.:KK76:
Sen naptin deynebim degüştürdün mü oyunu :KK23:
Pes etmek yok:KK45:,son günü duruma göre değiştiririm :dondurma:

Heee o kategoriyi seçmiş gibi yapalım mı diyon :KK66::KK53::KK53:
Evet deynebim biz kararsızız ki zati düşünüyoz :deli::deli:dimi:KK70::KK70:
Yok kız o kategoriyi seçelim,geride kaldı diye pes etmeyelim,son günü madem o kategori olmuyor pastalara takviye ekip olarak katılırız.:rapci:Belki zeytinyağlılar atağa geçer belli mi olur.Sık dişini çikolata ,frambuaz seni yanıltmasın :KK45:.Zeytinyağlı sarma ,biber dolması,taze fasulye,barbunya getir gözünün önüne :KK53:

X