- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Öyleyim değil miWuhhuu Supersin vuslatimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyleyim değil miWuhhuu Supersin vuslatimm
Amacımı anladın demek,herkes diyet yapıyor ya o yüzden şeyettimdi,yapıp yapıp kilo almasınlar diyeYa yok oyle bisy nevosum
Ne guzel "Giybet ,cekemiyolla bizi ,kiskaniyolla bizi," demis muhterem serdar ortac
deynepnaz deynos hatun da aramizi bozmak.istiyi
Bende pasta dedim. Hiç bize vuhhuuu yok ama üvey evlat muamelesi resmen... Nevreste bak şu nuryoluna oklavayı sallarmısın lütfenWuhhuu Supersin vuslatimm
Sen de ceza olarak zeytinyağlı deseneBende pasta dedim. Hiç bize vuhhuuu yok ama üvey evlat muamelesi resmen... Nevreste bak şu nuryoluna oklavayı sallarmısın lütfen
Düşünmedim değil hani sende hiç kaçırma fırsatıSen de ceza olarak zeytinyağlı desene
Kaçırmasam ne olacak,pastalar almış başını gitmiş..Düşünmedim değil hani sende hiç kaçırma fırsatı
Amacımı anladın demek,herkes diyet yapıyor ya o yüzden şeyettimdi,yapıp yapıp kilo almasınlar diye
Bende pasta dedim. Hiç bize vuhhuuu yok ama üvey evlat muamelesi resmen... Nevreste bak şu nuryoluna oklavayı sallarmısın lütfen
Hazır pasta tabanına ,hazır krem şanti sürüp meyvalar katıp pasta yapmaktan öteye gitmedi benim pasta maceralarımBi kereden bisey olmaz deynoscum Gel sende pastayi sec ,meyveliii ,kremaliii,cikolataliiii ,efenime soyleyeyim frambuazliii vee dahasi...Gel vatandaş gell geel gell
Hazır pasta tabanına ,hazır krem şanti sürüp meyvalar katıp pasta yapmaktan öteye gitmedi benim pasta maceralarım
Bilmez miyim canım.Kendini tanıtırken bile yaşından sonra pasta canavarı olduğunu belirtiyorsun hep.Marifetli hatun seni..Bu gidişle pastalar olacak galiba.Kesin iddialı bir tarifin vardır senin.Bisküvili pastayı sevemedim ben.Gerçi senin her sunumun iddialı.Bir de soracağım unutuyorum ,sunumların ,süslemelerin başarılı tamam da,foto kaliten de çok canlı,tablo gibi maşallah.Özel bir program mı uyguluyosun?Pandispanya olmadan yapilan bi suru pasta var canimm , krepli ,biskuvili,mousse lu ....ve daha bi suru Pasta dedin mi aklim cikiyi
Bilmez miyim canım.Kendini tanıtırken bile yaşından sonra pasta canavarı olduğunu belirtiyorsun hep.Marifetli hatun seni..Bu gidişle pastalar olacak galiba.Kesin iddialı bir tarifin vardır senin.Bisküvili pastayı sevemedim ben.Gerçi senin her sunumun iddialı.Bir de soracağım unutuyorum ,sunumların ,süslemelerin başarılı tamam da,foto kaliten de çok canlı,tablo gibi maşallah.Özel bir program mı uyguluyosun?
Pes etmek yok,son günü duruma göre değiştiririm
Heee o kategoriyi seçmiş gibi yapalım mı diyonPes etmek yok,son günü duruma göre değiştiririm
Yok kız o kategoriyi seçelim,geride kaldı diye pes etmeyelim,son günü madem o kategori olmuyor pastalara takviye ekip olarak katılırız.Belki zeytinyağlılar atağa geçer belli mi olur.Sık dişini çikolata ,frambuaz seni yanıltmasın .Zeytinyağlı sarma ,biber dolması,taze fasulye,barbunya getir gözünün önüneHeee o kategoriyi seçmiş gibi yapalım mı diyon
Evet deynebim biz kararsızız ki zati düşünüyoz dimi