- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Bünyesi alissin doğru, daha uykudan kalkınca ki halim var goreceği
Evlilik aşkı o yüzden mi öldürüyor acaba,eşler evlenince birbirlerinin gerçek yüzünü görüyor diyorlar ya,bu yüzden denmiş olmasın o söz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bünyesi alissin doğru, daha uykudan kalkınca ki halim var goreceği
Evet kesinlikle, ben çok asabi olurum kalkıncaEvlilik aşkı o yüzden mi öldürüyor acaba,eşler evlenince birbirlerinin gerçek yüzünü görüyor diyorlar ya,bu yüzden denmiş olmasın o söz.
Hepsi olabilirPiii sana,zeytinyağlılar olsun mesajımı beğenince sen de zeytinyağlılar diyeceksin sandımdı,hayal kırıklığına uğrattın beni.
Neye sence sence de ,zeytinyağlılara mı,değiştirmeme mi?
Pastalar dedim
Pastalar dedim
Piii sana,zeytinyağlılar olsun mesajımı beğenince sen de zeytinyağlılar diyeceksin sandımdı,hayal kırıklığına uğrattın beni.
Nevreste nuryolu mızıkçılık yapıyor,milletin aklını çeliyor.Yaz ayında ne güzel hafif hafif zeytinyağlı yemekler varken pastaları seçin diye baskı yapıyormahperi hatun
@apranxxx
Acizane kul
@AzrAyse
@bebem-1221
Denas14__
HAbibte
Yeni kategori pasta olsun mu sekerler
Olsun canim kullaniyorum simdi oyumu ❤❤❤mahperi hatun
@apranxxx
Acizane kul
@AzrAyse
@bebem-1221
Denas14__
HAbibte
Yeni kategori pasta olsun mu sekerler
Nevreste nuryolu mızıkçılık yapıyor,milletin aklını çeliyor.Yaz ayında ne güzel hafif hafif zeytinyağlı yemekler varken pastaları seçin diye baskı yapıyor
Bende seni kızSeviyom seni kiz
Tamam öyle olsunYa yok oyle bisy nevosum
Ne guzel "Giybet ,cekemiyolla bizi ,kiskaniyolla bizi," demis muhterem serdar ortac
deynepnaz deynos hatun da aramizi bozmak.istiyi