Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Ahaha deli misiniz kızım yakmayın beni :KK70: :KK70:

"Denk gelmiştim" hıhı peki:KK45:
Denk gelmiştim dediysek ,bir zamanlar bir arkadaşınızı sevdiğimden dolayı ,yorum yazmasam da bildirim geldikçe baktığım oluyordu.Bu kadar önemsemeyin kendinizi.Ben şahsen öyle yapıyorum.:dondurma:Önceki mesajı yazarken şimdi takip ediyor sanırlar,yazmasam mı acaba dedim,sonrasında amaaaan ne düşünürlerse düşünsünler önemli değil diyerek yazdım.:KK14:

Denk gelmiştim dediysek ,bir zamanlar bir arkadaşınızı sevdiğimden dolayı ,yorum yazmasam da bildirim geldikçe baktığım oluyordu.Bu kadar önemsemeyin kendinizi.Ben şahsen öyle yapıyorum.:dondurma:Önceki mesajı yazarken şimdi takip ediyor sanırlar,yazmasam mı acaba dedim,sonrasında amaaaan ne düşünürlerse düşünsünler önemli değil diyerek yazdım.:KK14:
Benide takip ediyon dimi deynepnaskım :KK37:

Yoo kendimizi o kadar önemsemiyoruz, kendi aramızda arkadaşlarımızla geyiğimizi yapıyoruz :)
En azından bir grup kadının kendi arasındaki geyikleri girip girip okuyanlar kadar önemsemiyoruz :KK66: Eğer girip girip okumuyorsanız üstünüze alınmanızı gerektiren bir şey yok demektir değil mi :)

X