Gambersiz düğün olurmuAhanda ben de çorbalara vereyim de düz hesap 20 olsun
Birileri pastami dedi
Pasta didim,
Birileri pastami deditam benlikkkkk
Pasta didim,
Birileri pastami deditam benlikkkkk
Hain domdom,biliyordum böyle birşeyi yapacağınıPasta didim,
Ama ,ama nevrestem pasta buuu .pasta yapalimmm
Onun ilgi alanı pasta tatlılara katılmadıNerelerdesin kız sen yoktun sanki epeydir,yoksa ben mi yoktum da seni görmedim Tatlılara da katılmadın,nasıl kaçırdın bu yarışmayı?
Yaaa çorbalara ver bizim hatırımız için bu seferlik
Bu aralar çok şık gidemiyorum prensesim ama pastalar tam benlik varya aklımda neeee tarifler varNerelerdesin kız sen yoktun sanki epeydir,yoksa ben mi yoktum da seni görmedim Tatlılara da katılmadın,nasıl kaçırdın bu yarışmayı?
Yaaa çorbalara ver bizim hatırımız için bu seferlik
Ayyy hele bir tarifimOnun ilgi alanı pasta tatlılara katılmadı
Ama biz çorba kaynatacağızBize katılmazsa trip atalım
Ama yeni tatlı yaptık yine tatlı mı yapalımAma ,ama nevrestem pasta buuu .pasta yapalimmmçilekli,karadutlu,çikolatalı,of allahım off
Ayyy oda doğru napsak çorbalardan sonrami yapsakAma yeni tatlı yaptık yine tatlı mı yapalım
Ondan sonra Ramazan sofraları varAyyy oda doğru napsak çorbalardan sonrami yapsak
@bilinmeyenfx in bir bedduası vardı,heh onu sana ithaf ediyorum,o kremalar löp löp göbek olsun,basen olarak sana geri dönsün emiAma ,ama nevrestem pasta buuu .pasta yapalimmmçilekli,karadutlu,çikolatalı,of allahım off
Evet dışlayalım Nevoş,almayalım onu topiğe,cık cık cıkOnun ilgi alanı pasta tatlılara katılmadı
Ama biz çorba kaynatacağızBize katılmazsa trip atalım
Ama ileriki zamanda pasta olsun ve gelsin tariflerAma yeni tatlı yaptık yine tatlı mı yapalım
E hadi doğru yolu bulmak üzeresin Kakao,ışığa doğru gelAyyy oda doğru napsak çorbalardan sonrami yapsak