Aminnnnn@bilinmeyenfx in bir bedduası vardı,heh onu sana ithaf ediyorum,o kremalar löp löp göbek olsun,basen olarak sana geri dönsün emi
Evet dışlayalım Nevoş,almayalım onu topiğe,cık cık cık
Kız daha ne kadar dönecek üç ayak bir nefes eritmeye calisiyorum@bilinmeyenfx in bir bedduası vardı,heh onu sana ithaf ediyorum,o kremalar löp löp göbek olsun,basen olarak sana geri dönsün emi
Evet dışlayalım Nevoş,almayalım onu topiğe,cık cık cık
Ayyy tamam çorba olsun ama pastalar da buralardayimE hadi doğru yolu bulmak üzeresin Kakao,ışığa doğru gel
Ay evet ramazan geliyor geçen seneki sofralar geldi aklıma ne eğlenmiştik ve ne keyifliydiOndan sonra Ramazan sofraları varO zaman masaya pasta kondurursunuz
Yine öyle olur inşaallahAy evet ramazan geliyor geçen seneki sofralar geldi aklıma ne eğlenmiştik ve ne keyifliydi
Ben seni instegramda takip ediyorum biliyorsun değil mi,valla demene gerek yok cidden bu konuda harikasınBu aralar çok şık gidemiyorum prensesim ama pastalar tam benlik varya aklımda neeee tarifler var
Eeee hani benim mezelere ne oldu,hani mezeler olacaktı kandırıkçıOndan sonra Ramazan sofraları varO zaman masaya pasta kondurursunuz
Araya mezeleri sıkıştırsak kakaom olmazmıAma ileriki zamanda pasta olsun ve gelsin tarifler
Canım benim ya kırmazmışta biziÇorba dedimm ve son kararim
Canım bizim geleneksel her yıl o ayda Ramazan sofraları yapıyoruzBen seni instegramda takip ediyorum biliyorsun değil mi,valla demene gerek yok cidden bu konuda harikasın
Eeee hani benim mezelere ne oldu,hani mezeler olacaktı kandırıkçı
Araya mezeleri sıkıştırsak kakaom olmazmı
Canım benim ya kırmazmışta bizi
Aaaa doğru Nevoşum ramazan sofraları oluyor değilmi haklısınCanım bizim geleneksel her yıl o ayda Ramazan sofraları yapıyoruzAy dediğin nedir ki hemen geçiyor sırayla hepsini yaparız
Aaaa doğru Nevoşum ramazan sofraları oluyor değilmi haklısıntamam canım
Teşekkür ederim canım iltifatin içinBen seni instegramda takip ediyorum biliyorsun değil mi,valla demene gerek yok cidden bu konuda harikasın
Eeee hani benim mezelere ne oldu,hani mezeler olacaktı kandırıkçı
Araya mezeleri sıkıştırsak kakaom olmazmı
Canım benim ya kırmazmışta bizi
Bol sarımsaklı bi kelle paça çorbası yapam ben şimdiden
Çorbaya katılan çok olucak galiba. Sen ne yapıcan?Benim de çorba tarifim hazır
Bol sarımsaklı bi kelle paça çorbası yapam ben şimdiden
Çorbaya katılan çok olucak galiba. Sen ne yapıcan?
Hehehe biliyom ben tahmin ettim corbani. Ben cok guzel yaparim onu. Tarifini mi calsam acabaÇok farklı bir kabak çorbası düşünüyorum.
Kaç seferdir hep çorbayı bekliyorum ben :)
Hehehe biliyom ben tahmin ettim corbani. Ben cok guzel yaparim onu. Tarifini mi calsam acaba