Aslında gönlüm her daim et yemeklerinden yanadır ama yaz geliyor hafif sütlü tatlılar iyi gelir diye düşündüm sütlü tatlıdan yana kullandım oyumuEses07
marilyn monroe
nameaver
Bibibella
S Suna2222
tantanis
@ladymore
S shot
@Surrender
Chess
@sephooraa
huzunguz
P pinkpin
kevsersoylu
@toprakkahve
Yeni kategoriyi hep beraber secelim mi arkadaslar
Ben çoğunluğa uyacağımSen ver arayi acalimhem nevreste corba istiyodu et yemegi 1 corba 1 olacakti
Seçelim şekerim Eses07
marilyn monroe
nameaver
Bibibella
S Suna2222
tantanis
@ladymore
S shot
@Surrender
Chess
@sephooraa
huzunguz
P pinkpin
kevsersoylu
@toprakkahve
Yeni kategoriyi hep beraber secelim mi arkadaslar
Ben çorba,pilav,et yemekleri olsun istiyorum
Aslında gönlüm her daim et yemeklerinden yanadır ama yaz geliyor hafif sütlü tatlılar iyi gelir diye düşündüm sütlü tatlıdan yana kullandım oyumu
Gayet mantıklı çorba yada et yemekleriBen çorba,pilav,et yemekleri olsun istiyorumYani tatlı üstüne tatlı yapmayalım diye şey etmiştim
Bakalım sonuç ne olacakGayet mantıklı çorba yada et yemekleri
Pastada mantiklidir yaz aylari icin cesit cesit meyvelerle kremalarla süslü pastalarGayet mantıklı çorba yada et yemekleri
Sen cogunluga uyucam demiştin pastalar ondeydi amaBende et yemekleri dedim simdilik
Pastada mantiklidir yaz aylari icin cesit cesit meyvelerle kremalarla süslü pastalar
Oysaki bir fiyonga kıpkırmizi bir cilek nede yakisirdiMeyveler dersen aklimi celersin Du bakalim oylar artmaya basladi ,bakalim nolcak
Sen cogunluga uyucam demiştin pastalar ondeydi ama
Oylemi diyosunGeldimKategpri bitene kadar sonuc 10 kere degisir Bende ordan oraya
Ben her zaman çoğunluğa uyuyorum canımOylemi diyosunben daha acemiyim bu arada Nevreste senin yaptigin meyveli dogum gunu pastanida unutmadik bizde yapmak istiyoz süslü püslü pastalar
Oyunu kullandın mı görünmüyorcorba diyorum