- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdim canım sen verdin mi? Oyumu nevos ve nura verdim tariflerine bayıldmmFeraceli oy verdin mi hatunum
yok kız bu sayfanın yukarısına bak,hani bir sonraki yarışmada yarışmayı çok istiyorsun ya işte hangi kategori olsun onu seçiyoruz.Verdim canım sen verdin mi? Oyumu nevos ve nura verdim tariflerine bayıldmm
Kebap dedim ama kahvaltı sofrası olcek galiba ama oda iyidir :))yok kız bu sayfanın yukarısına bak,hani bir sonraki yarışmada yarışmayı çok istiyorsun ya işte hangi kategori olsun onu seçiyoruz.
tamam canım görmemişimKebap dedim ama kahvaltı sofrası olcek galiba ama oda iyidir :))
Sen neye oy verdon?tamam canım görmemişim
Sen de benim oyumu görmemişsin,ben nuryolu ndan yana oldum ve kahvaltı sofralarına verdim.Sen neye oy verdon?
Oda süper vallahaSen de benim oyumu görmemişsin,ben nuryolu ndan yana oldum ve kahvaltı sofralarına verdim.
Niye pasta Şerbetli tatlılar değilde kahvaltı safrasi
Bende kahvaltıya verem bari almış başını gitmiş zaten
Sağ gösterip sol vurmak ha
Bu seferde patronun istediğini yapalım istedikKahvaltı bekliyorduk
Size uygun bir kategori mutlaka olacaktırŞimdilik yarışmayı uzaktan takip ediyorum benimde yarışmaya katılacağım günler gelir elbet
Bu seferde patronun istediğini yapalım istedik