Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende mezelerden yana kullanmış benden başka yokGaliba birtek ben sütlü tatlılar demişim tatlıyı sevmeyen ben tatlı hastası oldum
Yok kız kahvaltı sofralarıda iyidirnevos kebap diyin yoksa yakarım bu topıgı
Bende sevmem öyle. Tariflere uyma sanki ekmek yapıyormuş gibi malzeme Veriyorlar. Ben su ve süt ile yapıyorum hamuru bi de çok cıvık yaparım ki dışı çıtır olsun. Şerbet ve lokmaların soğuk olarak birleşmesi önemli , ikisinden biri ılık olursa kacari yok lokma yumuşar hatta içe çökebilirnetteki çoğu lokma tarifini denedim hiçbirini beğenmedim var mı sizin gerçekten güzel sonuç veren bi tarifiniz
ben lokmayı hamur gibi sevmiyorum dışı kıtır içi yumuşak :)
O kadar dedin madem bende değiştirip kahvaltı diyeyimKahvalti
Kahvalti
Kahvalti
Kahvalti
Kahvalti
Kahvalti
Kahvalti
Kahvalti
Kahvalti
Kahvalti
Kahvalti
senden çok güzel bi kahvaltı sofrası bekliyorumCanimm
ben pek anlamam canım ekmek hamuru falan anca tarif olacak baka baka yapıcam su ve süt diyorsun soguk olacak ve cıvık bunlara uyarak bi deneyeyim fritöz de mi yapmak daha iyi kızgın kızgın dıyıo çıtır olr gibiBende sevmem öyle. Tariflere uyma sanki ekmek yapıyormuş gibi malzeme Veriyorlar. Ben su ve süt ile yapıyorum hamuru bi de çok cıvık yaparım ki dışı çıtır olsun. Şerbet ve lokmaların soğuk olarak birleşmesi önemli , ikisinden biri ılık olursa kacari yok lokma yumuşar hatta içe çökebilir
Ben biraz derin tavam var orda yapıyorum. Dikkat et hamurun iyi mayalansin canım.ben pek anlamam canım ekmek hamuru falan anca tarif olacak baka baka yapıcam su ve süt diyorsun soguk olacak ve cıvık bunlara uyarak bi deneyeyim fritöz de mi yapmak daha iyi kızgın kızgın dıyıo çıtır olr gibi
O kadar dedin madem bende değiştirip kahvaltı diyeyim
senden çok güzel bi kahvaltı sofrası bekliyorum
Merhabar ablacim Nasilsin ?
Iıı şey evettttHic bir etki altinda kalmadan , kendi oz iradenizle kahvalti sofrasini secim olarak kabul ediyormusunuz
Selam nurcum,iyiyim sağol sen nasılsın
Bende iiyim tesekkur ederim Su ara kk cok sakin sanki
Hic bir etki altinda kalmadan , kendi oz iradenizle kahvalti sofrasini secim olarak kabul ediyormusunuz
Biz tekiz kızBende mezelerden yana kullanmış benden başka yok