- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Tamam Gazel'im gel bekliyorumselamlar herkeslere bütün kızçelere :)
nevom ben ayakta uyuyorumm yarışma açılmış bile, geçen kategori sözümü tutamadım hastalandığım için... bu sefer katılayım da gör
yani inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam Gazel'im gel bekliyorumselamlar herkeslere bütün kızçelere :)
nevom ben ayakta uyuyorumm yarışma açılmış bile, geçen kategori sözümü tutamadım hastalandığım için... bu sefer katılayım da gör
yani inşallah
gerçekmiii ohhh şenlensin buralarkatılda görelim bakalımmmmöyle diyonuz katılmıyonuzz..selamlar herkeslere bütün kızçelere :)
yani inşallah
Kakao'cum G gazeldustubaglara bizim duygularımızla oynuyorgerçekmiii ohhh şenlensin buralarkatılda görelim bakalımmmmöyle diyonuz katılmıyonuzz..
banada öyle geldi geçen aus ta gazelcimde katılacaz dediler verdiler bana gazı ..ben zaten dünden razıbaktım yoklar ..ee şimdide balık kategorisi gene yoklar G gazeldustubaglara hasta olduğum tariflerini görmek istiyorum bennnKakao'cum G gazeldustubaglara bizim duygularımızla oynuyor
banada öyle geldi geçen aus ta gazelcimde katılacaz dediler verdiler bana gazı ..ben zaten dünden razıbaktım yoklar ..ee şimdide balık kategorisi gene yoklar G gazeldustubaglara hasta olduğum tariflerini görmek istiyorum bennn
O zaman bunlar seni gaza getirmek için bunları yapıyorlar Ausencia daha önce balık kategorisine katılmıştı.Oda çok güzel balık yapar sunumunu hala hatırlıyorumbanada öyle geldi geçen aus ta gazelcimde katılacaz dediler verdiler bana gazı ..ben zaten dünden razıbaktım yoklar ..ee şimdide balık kategorisi gene yoklar G gazeldustubaglara hasta olduğum tariflerini görmek istiyorum bennn
Kakao'cum G gazeldustubaglara bizim duygularımızla oynuyor
inceledim bilmezmiyim buldum çıkarttım yarışmalara katıldığı tarifleri onlarla yarışmak şahane olacaktıda birini tutarken öbürü kaçıyor ayol..O zaman bunlar seni gaza getirmek için bunları yapıyorlar Ausencia daha önce balık kategorisine katılmıştı.Oda çok güzel balık yapar sunumunu hala hatırlıyorum
Yok yok sen bizim duygularımızla oynuyorsunGazel merdane mi çıkaracağım az kaldıkatılcam bikerem daha zaman var
İkisini tutmamız lazım Bu cevherleri yeniden halka karıştırmak gerekiyorinceledim bilmezmiyim buldum çıkarttım yarışmalara katıldığı tarifleri onlarla yarışmak şahane olacaktıda birini tutarken öbürü kaçıyor ayol..
hep böyle diyon buradaki hatunlara da durun hele daha gazel gelecek diyorum.. herkes beklemede ama yokkatılcam bikerem daha zaman var
kesinlikle Ausencia yı sen tut G gazeldustubaglara onuda ben tutayım da o muhteşem güzelliklerini yapsınlar bizlere ..İkisini tutmamız lazım Bu cevherleri yeniden halka karıştırmak gerekiyor
Aus'u tutmak zor olabilirGüzel Türkçesi ve etkileyici konuşmalarıyla beni kandırabilir.Bir bakmışım onun yerine balıkları ben ayıklıyorumkesinlikle Ausencia yı sen tut G gazeldustubaglara onuda ben tutayım da o muhteşem güzelliklerini yapsınlar bizlere ..
ay sorma o yüzden sen tut dedim zaten katıldığım kategoriyi 10 yaptım nevrestem eğer onu ben tutmaya kalkışsam inan beni tümm kategorilerde yarışırken görürdün o ka etkileyici konuşup yazıyor.Aus'u tutmak zor olabilirGüzel Türkçesi ve etkileyici konuşmalarıyla beni kandırabilir.Bir bakmışım onun yerine balıkları ben ayıklıyorum
Emin değilim bu konuda biraz düşünmek istiyorumay sorma o yüzden sen tut dedim zaten katıldığım kategoriyi 10 yaptım nevrestem eğer onu ben tutmaya kalkışsam inan beni tümm kategorilerde yarışırken görürdün o ka etkileyici konuşup yazıyor.
Yok yok sen bizim duygularımızla oynuyorsunGazel merdane mi çıkaracağım az kaldı
Tamam bu hafta katılım için son günlerKatılmazsan Corc geliyor haberin olsunconi çıkmasın da merdaneye razıyım, o adam beni ürkütüyor, coni miydi nevom neydi adı