Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

banada öyle geldi geçen aus ta gazelcimde katılacaz dediler verdiler bana gazı ..ben zaten dünden razı:KK70::KK70:baktım yoklar ..ee şimdide balık kategorisi gene yoklar G gazeldustubaglara hasta olduğum tariflerini görmek istiyorum bennn:mad::mad:
O zaman bunlar seni gaza getirmek için bunları yapıyorlar:KK30: :KK70: Ausencia Ausencia daha önce balık kategorisine katılmıştı.Oda çok güzel balık yapar sunumunu hala hatırlıyorum:KK45:

O zaman bunlar seni gaza getirmek için bunları yapıyorlar:KK30: :KK70: Ausencia Ausencia daha önce balık kategorisine katılmıştı.Oda çok güzel balık yapar sunumunu hala hatırlıyorum:KK45:
inceledim bilmezmiyim buldum çıkarttım yarışmalara katıldığı tarifleri onlarla yarışmak şahane olacaktıda birini tutarken öbürü kaçıyor ayol..:KK70:

Aus'u tutmak zor olabiliro_OGüzel Türkçesi ve etkileyici konuşmalarıyla beni kandırabilir.:KK30:Bir bakmışım onun yerine balıkları ben ayıklıyorum:KK58::KK70:
:KK70::KK70::KK70:ay sorma o yüzden sen tut dedim zaten katıldığım kategoriyi 10 yaptım nevrestem eğer onu ben tutmaya kalkışsam inan beni tümm kategorilerde yarışırken görürdün :KK70:o ka etkileyici konuşup yazıyor.

X