- 7 Şubat 2007
- 5.050
- 4
- 54
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nuray yine ne yaptı ne etti,mutfağa gitmek bahanesi ile cukolata kabuklarını ver ben atarım diyerek.merakını giderdi ve mutfağı gördü..:roflol:
Bence Birgül hanım şu ana kadarki (bu hafta) en iyi hazırlanan yarışmacıydı.
Ama ben asıl yarın neler olacak merak ediyorum.
arkadaşlar konu dışına çıkmak gibi olmasın ama.avrupa yakası dizisinde burhan yemekteyiz proğramına katılmaya hazırlanıyor..yerimseniben
şu anda avrupa yakasını izliyorum bende gülmekten erken doğurcam yaaaaaaaaa...kaydirigubbakcemile3
yemekteyiz proğramında çıkan şeylerle dalga geçiyorlar.. süper yaaa izleyin arkadaşlar..:icecream:
iyi akşamlar.bu programı burdaki yorumları okuya okuya sizin sayenizde bende başladım izlemeye.
leyla ne gıcık şey.iki biber doğradı diye kendini bişey sanıyo herhalde.:dilcikar:
zaten leyla hazırlık yaparken sinir gelmişti üstüme mıy mıy mıy.mirmirmirmir
inş birgül hanım kazanır.a.s.a.s.
şu anda avrupa yakasını izliyorum bende gülmekten erken doğurcam yaaaaaaaaa...kaydirigubbakcemile3
yemekteyiz proğramında çıkan şeylerle dalga geçiyorlar.. süper yaaa izleyin arkadaşlar..:icecream:
aman aman dikkat edin kendizee a.s.gerçekten çok komik ya ..nasıl lafları inceden inceden sokuyor ....
o eti camış bile yemez,maghanna dersen lapadan hallice uyyhhhh dıghandım haaaaaahemde öyle güzel yerinde yapıyolar ki ..sorma..tutamıyorum kendimi gülmekten valla gözümden yaşlar geldi.. hele burhanın arzederim demesiyle koptum ...kaydirigubbakcemile3
o eti camış bile yemez,maghanna dersen lapadan hallice uyyhhhh dıghandım haaaaaa