Yemekteyiz - Show Tv

Nuray yine ne yaptı ne etti,mutfağa gitmek bahanesi ile cukolata kabuklarını ver ben atarım diyerek.merakını giderdi ve mutfağı gördü..:roflol:

şu anda avrupa yakasını izliyorum bende gülmekten erken doğurcam yaaaaaaaaa...kaydirigubbakcemile3
yemekteyiz proğramında çıkan şeylerle dalga geçiyorlar.. süper yaaa izleyin arkadaşlar..:icecream:

şu anda avrupa yakasını izliyorum bende gülmekten erken doğurcam yaaaaaaaaa...kaydirigubbakcemile3
yemekteyiz proğramında çıkan şeylerle dalga geçiyorlar.. süper yaaa izleyin arkadaşlar..:icecream:

bende canım bayıldım ya çok güzel yapmışlarhihoyyyt

iyi akşamlar.bu programı burdaki yorumları okuya okuya sizin sayenizde bende başladım izlemeye.
leyla ne gıcık şey.iki biber doğradı diye kendini bişey sanıyo herhalde.:dilcikar:
zaten leyla hazırlık yaparken sinir gelmişti üstüme mıy mıy mıy.mirmirmirmir
inş birgül hanım kazanır.a.s.a.s.

iyi akşamlar.bu programı burdaki yorumları okuya okuya sizin sayenizde bende başladım izlemeye.
leyla ne gıcık şey.iki biber doğradı diye kendini bişey sanıyo herhalde.:dilcikar:
zaten leyla hazırlık yaparken sinir gelmişti üstüme mıy mıy mıy.mirmirmirmir
inş birgül hanım kazanır.a.s.a.s.

VALLA BEN Kİ YEMEK YAPMASINI PEK BİLMEM ONDAN DAHA İYİ SOĞAN DOĞRUYORUM.Bİ DE 9 YASINDA BERİ YEMEK YAPIOMUŞ...:dilcikar:

aman aman dikkat edin kendizee a.s.gerçekten çok komik ya ..nasıl lafları inceden inceden sokuyor ....

aman aman dikkat edin kendizee a.s.gerçekten çok komik ya ..nasıl lafları inceden inceden sokuyor ....

hemde öyle güzel yerinde yapıyolar ki ..sorma..tutamıyorum kendimi gülmekten valla gözümden yaşlar geldi.. hele burhanın arzederim demesiyle koptum ...kaydirigubbakcemile3

hemde öyle güzel yerinde yapıyolar ki ..sorma..tutamıyorum kendimi gülmekten valla gözümden yaşlar geldi.. hele burhanın arzederim demesiyle koptum ...kaydirigubbakcemile3
o eti camış bile yemez,maghanna dersen lapadan hallice uyyhhhh dıghandım haaaaaa

gülse nin birer birer bombaladığı ve bu gece yüzümüzü güldüren
artık ucuzluktan kendini izlettirmeyen bayatlamış yarışma

X