Yemekteyiz - Show Tv

ana haberden sonra devam edecekmiş , artık tuttu yaa ne yapacakalrını şaşırıyorlar ..birde artık daha çok ve uzun reklam araları oluyor ..sürekli aynı fragmanlar veirliyor ...ben çok şikayetçiyim ..zaten birşey tutunca bizde suyunu çıkarıyor tv kanalları ...:(

anam o ne öyle..
ev sahibi kadın oturup kalkarkene iç çamaşırını gördüm.hiç dikkatli değil.birde evliymiş.hiç yakıştıramadım.etek giymesi kolay ama otutrp kalkmayı bilmiyorsan neden giyerler hiç anlamam.
bu arada nilin iğrenç iç öamaşı hali kimsenin gözünden kaçmamış.bravoo kk...
beh bitince açtım show tv yii.iyikide aççmışım:))

bende seyertim geldim bilgisayarımın başına
sabırsızlıklaaa adanıların ne yapacaklarını bekliyorummm

of ya bune böle
yarışmayı bölmüşler öle şeymi olur
nese bizde izledimz kadar özetlyek ozmn
yarışmacıyı beğenmedim sanki hiç bişeyin farkında değil yada çok heycanlı konuşamıoo ve gülçin06 arkadaşımnda dediği gbi oturmasını kalkmasını bilmioo o muratmıydı neydi halıcı adma bakmamak için zor tuttu kendisini
ve sürekli yemeklerim hassas yemek dio altı üstü bi et yemeği pilav çorba ne uzattı yaa
birde yaşlı bayana üzüldüm gıdığı yada boynu ne dersenz artık çok kötü duruoo
birde 42 yaşında olan abayn inanmam yaa 30 gbi duruoo maşallah

acaba nili tutan insanlar varmıdır???
bence yoktur yaaaa :roflol:
galiiii bu insanlık nere gidiyor
diye şüphelenirdim klava:

Geçen bölümde nili adanalı olmasından dolayı ben tutmuştummm ama bu seferr ümite verdiği puanla ve hareketleriyle nefret ettirdi kendindennn
madem ümittenn bukadar gıcık oluyordun onun evinde neden ona bu kadar yakın davrandııınnn ,hiç beklemiyordumm 3 puanı duyıunca şok oldummm
iyikide naim kazandııı eğer diğer cadılar kazansaydıı deli olurdummm-tatlicadiarzu-
naiminnn çıtır çıtır şehriye yemesii bile güzeldi yavv

bende severek ızlıyorum kucuk puf noktaları ogrenıyorum
servıslere bakıyorum masa ortulerıne gumuş tabaklara cok hosuma gıdıyor

ama bugun programın yarısını ver yarısı haberden sonra adamı cıkdırtı shov tv

ılk basta var mısın yokmusun da oyleydı saat 5 te yayınlanıyordu baktılar tuttu

her gece her gece varmısın yokmusun

sımdıde yemekteyız programının saatını degıstır..sureklı ozetın ozetını verr...

bunaldım ya

bende bi mutfağa gittim geldim ki bitmiş demek ikiye bölmüşler. bugün yemek yapan kıza sinir oldum. küçük sahra .. işallah yemeğinden kıl çıkar. saçları püskül püskül sarkıyor hala hijyenin eline taktığı eldivende olduğunu sanıyor tıkalı pis su dolu lavaboya bile soktu eldivenleri... önce bi saçını topla. 4 aylık evliymiş ama eşyaları eski gibi.. ya eski tencereleri kullanıyo yada kullandıktan sonra tam temizlemiyo.. ve niyeyse bi his bu kızın aramızda olduğunu düşünüyorum :)

:1shok: canım son cümlene çok şaşırdım
çünkü aynı şeyi bende düşündüm
hata yarışmacının mutfağını ve kırmızı koltuklarını görünce sanki bu evi daha önce burda evim evim güzel evim bölümünde görmüştüm dedim kendi kendime
bu kk beni paranoyak yaptı galiba diyede düşünmeden edemedim :roflol:
ama belki o kızda buraya üyedir, ismi şuan aklıma gelmiyor
ayrıca doğru diyorsun insan bi saçlarını toplar ya o ne öyle salkım salkım tencerelerin içine giricek nerdeyse

mantılar dışardan olsa gösterirlerdi bence zaten oturup yapmaya başladığını gördük
dışardan olduğunu neden gizleme gereği duysunlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…