:1shok: canım son cümlene çok şaşırdım
çünkü aynı şeyi bende düşündüm
hata yarışmacının mutfağını ve kırmızı koltuklarını görünce sanki bu evi daha önce burda evim evim güzel evim bölümünde görmüştüm dedim kendi kendime
bu kk beni paranoyak yaptı galiba diyede düşünmeden edemedim :roflol:
ama belki o kızda buraya üyedir, ismi şuan aklıma gelmiyor
:sm_cool:
show tv ye sikayet yazdım sımdı :mymeka:
suyunu cıkarmayın bişeyinde dedim:mymeka:
:1shok: canım son cümlene çok şaşırdım
çünkü aynı şeyi bende düşündüm
hata yarışmacının mutfağını ve kırmızı koltuklarını görünce sanki bu evi daha önce burda evim evim güzel evim bölümünde görmüştüm dedim kendi kendime
bu kk beni paranoyak yaptı galiba diyede düşünmeden edemedim :roflol:
ama belki o kızda buraya üyedir, ismi şuan aklıma gelmiyor
:sm_cool:
bugünki grup bana sempatik geldi nedense
20 puan aldı
fazla bile
altı üstü bi et pilav çorba inanki tek ayağım üstünde yaparıım bn onları[/QUOTE]
ne güzel hep özenirim siizin gibi becerikli insanlara ..ben bu akşamki bayanla yaşıtım ve bu kadarını bu kadar kısa sürede yapamam herhalde ..yada ancak bu kadar yaparımm ...ellerinize sağlıkka.s.
kızlar gördünüz mü leyla halıları nasıl da toplamış yerlerden.eee mutlaka küçükte olsa halı vardır evinde.ayakkabıyla girilecek diye kaldırmış heralde.
bencede yemekleri basitti birazda yapmacıktı..bende çok beğenmedim .o kadar övdü kendini
kızlar gördünüz mü leyla halıları nasıl da toplamış yerlerden.eee mutlaka küçükte olsa halı vardır evinde.ayakkabıyla girilecek diye kaldırmış heralde.