Yemekteyiz - Show Tv

:1shok: canım son cümlene çok şaşırdım
çünkü aynı şeyi bende düşündüm
hata yarışmacının mutfağını ve kırmızı koltuklarını görünce sanki bu evi daha önce burda evim evim güzel evim bölümünde görmüştüm dedim kendi kendime
bu kk beni paranoyak yaptı galiba diyede düşünmeden edemedim :roflol:
ama belki o kızda buraya üyedir, ismi şuan aklıma gelmiyor
:sm_cool:

gerçekten bende bir kaç arkadaş gibi bu evi sanki bu sitede gördüm yaa ..çok şaşrıdm benim gibi düşünenler olması ilginçç

:1shok: canım son cümlene çok şaşırdım
çünkü aynı şeyi bende düşündüm
hata yarışmacının mutfağını ve kırmızı koltuklarını görünce sanki bu evi daha önce burda evim evim güzel evim bölümünde görmüştüm dedim kendi kendime
bu kk beni paranoyak yaptı galiba diyede düşünmeden edemedim :roflol:
ama belki o kızda buraya üyedir, ismi şuan aklıma gelmiyor
:sm_cool:

yeni evliymiş daha 4 aylık. belkide oda buraya üyedir CADIARZUCADIARZU

bugünki grup bana sempatik geldi nedense

bencede sempatik bir durup ama NUray hanım çok abartılı tepkiler veriyor ve çok kendşnde nbahsediyor gibi geldii .ayrıca mutfağa girip ben böyle yaparım demesi falan beni çok rahatsız etti..ama kız pek ciddiye almadı o kadını dikkkat ettyiseniz..

20 puan aldı
fazla bile
altı üstü bi et pilav çorba inanki tek ayağım üstünde yaparıım bn onları
[/QUOTE]

ne güzel hep özenirim siizin gibi becerikli insanlara ..ben bu akşamki bayanla yaşıtım ve bu kadarını bu kadar kısa sürede yapamam herhalde ..yada ancak bu kadar yaparımm ...ellerinize sağlıkka.s.

kızlar gördünüz mü leyla halıları nasıl da toplamış yerlerden.eee mutlaka küçükte olsa halı vardır evinde.ayakkabıyla girilecek diye kaldırmış heralde.

kızlar gördünüz mü leyla halıları nasıl da toplamış yerlerden.eee mutlaka küçükte olsa halı vardır evinde.ayakkabıyla girilecek diye kaldırmış heralde.

uyanık kadın işte naparsın düşündüki kim yıkıcak bunları en iisi kaldırayım yerleri silerim:)))

ben yarışmacı kızı beğendim ama yemekleri için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim ,biraz sönük ğeçecek bu hafta sanırım çünkü fazla arızalı tipler yok

bencede yemekleri basitti birazda yapmacıktı..bende çok beğenmedim .o kadar övdü kendini

evet bencede basitti zaten eti filan doğranmış hazırdı.hç uğraştırıcı bişey yoktu salata zaten çok kolaydı parçaladı.cherry domates koydu.tatlısı çok basitti.değişik salatalar,meze türü şeyler hazırlayabilirdi 1-2 çeşit.masa çok boştu.bu konuda naim çok başarılıydı.

ne kadar sevimsiz başarısız tipler -tatlicadiarzu- ,hiç izlemek keyif vermio , beğenmedim ben bu tayfayı :dilcikar:

o benimde dikkatimi çekti halı yoktu kirlenmesin diye kaldırmıştır dayemek yaaptığı eldivenle lovaboyu actı sonra çıkartmadan devam etti pasaklı:1closedeyes:bende sevmedim laylayı

X