- 7 Şubat 2008
- 3.093
- 10
- 43
aynen katılıyorum, cümlelerinden bişey anlamıyorum, ümit'e sırnaşıp durdu.nil mutfakta nasıl şapır şupur öptü ümiti durduk yere....cıvık...vıcık vıcık bi kız...
sonuncu oldu ya şok oldu:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen katılıyorum, cümlelerinden bişey anlamıyorum, ümit'e sırnaşıp durdu.nil mutfakta nasıl şapır şupur öptü ümiti durduk yere....cıvık...vıcık vıcık bi kız...
aynen katılıyorum, cümlelerinden bişey anlamıyorum, ümit'e sırnaşıp durdu.
sonuncu oldu ya şok oldu:))
Naimin gay olduğu bencede aşikar ama gayde olsa bacım deme kıs...:jeyyar: Çok terbiyeli, insancıl saygılı vede becerikli maşşallah Naime:içelim:Adamın biraz efemeni gibi olduğunu düşündüren tavırları var ama gene de emin olmadığımız bir şey için bacım yakıştırması yapmasak daha doğru olur bence...[/QUOT
valla ben internetten görüntülerini filan izledim benim erkek anlayışıma ters kusura bakmayın
transparan giyen kaş aldıran kişileri erkeksi görmem
fatih üreke erkek demiyorsam nasıl ki onada demem
eşcinselleri yargılamam hayat vee cinsel tercih ama ben erkek gibi göremiyorum
arkadaşlar nil 25 yaşındaymış ya.35 gibi duruyor daha çok.yaa dikkat ettiniz mi kız yemek yerken ağzıyla yemiyorda dudaklarıyla yiyor sanki.dudaklarını büzüştürüp duruyor.dudaklarıyla çiğniyormuş gibi.çok garibime gitti.o nasıl komik yemek yemek öyle yahuuuuu......
arkadaşlar tüm yorumlarınızı okudum
çok çok güzel yazmışsnz helal olsun sizlere
o nil den resmen gıcık kaptıım ama ona ortak olan şeydadanda
ne kadarda olsa sahra hanım onun kaç kaç yaş büyüğü terbiyesiz
sahra naimi öpünce nasılda dönüp baktı çekercesine götürdü çocuğuu terbiyesiz
birde sürekli sanatçıyım dioo sanatçı olmak o kadar kolaymı be hadisiz kıız
naimede birincilk sonuna kadar helal olsun hepsinden güzel yemek çıkarttı
herşeyi4/4 lük dü bnce
ümite üzüldüm aslında o da oalbilrdii bnce şeydaya çok yüksek puan verdi
nese o nilden resmn gıcık kaptıım öle bi iansan yok sonuçlar açıklannca ii morardı ama
3 5 laf vereyim soğuayayım dedi ama nafilee
ohh cnm değsiin
Nilin konservatuarda keman eğitimi almış olması sanatçı olduğunu göstermez..Nil sadece keman çalıcısı..Sanatçılık çok ağır bir kavramdır...Öncelikle mütevaziliği,olgunluğu ve içe sindirmişliği gerektirir..İkide bir durup durup ben keman sanatçısıyım demesi yakışık almadı..Hadi deseydi ki ben keman sanatçısı olma yolunda ilerliyorum ya da keman sanatçısı adayıyım..Zaten yaşı 25..okulu da bitireli olsa olsa 3-4 sene olmuştur..4 senede sanatçı mı olunur...şakkıdı