Yemekteyiz - Show Tv

ay bayılcam, makarnayı yıkıyomuz mercimeği niye yıkıcaz diyokaydirigubbakcemile3

ya bide bu bebek sesiyle konuşmak falan, şirin olduklarını sanıyolar ama bana komik geliyor koca koca kadınlarkaydirigubbakcemile3
ama belkide erkeklerin hoşuna gidiyodur bilemiyorumbilmiyorumkismile

penguen gibi ağzını yapıp ses çıkartıyorakannehirakannehir
bunlara bayılacak erkeğin alsanaalsanasmile
esra ceyda kardeşlerin akrabası mı bu

menuyu begenmeyenlerin menusu nasil acabaa??herkees ayni seyi soyluyo ama kendi menuleri de ic acici cikmiyor..bugunku yemeklerde cidden birbirine karismis..

ya neden yemek esnasında bu kadar mini giyerler ki, yemek esnasında giyilse normal de, yemek yaparken giyilmesi garip, eteğini çekiştirip duruyokaydirigubbakcemile3

ay kızın gözleride mi bozuk ne , nedimin neresi başarılıydı, tam bi fiyaskoydu, üstelik iğrenç derecede pisti adamakannehirakannehir

bu kız çok şımarık.
_ay elime bir şey battuuuuuuu.....
_ayyy,şaşurduuummmmm...

:roflol::roflol:

ay bu kız sexi şembanze diye bi karakter vardı ona benzemiyomu, neydi adı, yıldız kaplan mıydı yada öyle bişey:hulya:

ıspanakları nasıl yıkadı oyle ya.suyun ıcınde tutup dogradı resmen.ben ıkı saat kıvırcık gıbı tek tek elde yıkayıp 4-5 kezde sırkelı suda yıkarımanca ıcıme sıner.

yaptığı yemekleri beğendim vede cıvıl cıvıl kız hamarat uyuzz değil konuşkan soğuk değil
birde tertipli
ama adam süper ukala sanırım bir söz dalaşına girecek ve az puan alacak

diğerleri konuşurken denizin ağzına yüzüne bakın allah aşkına çok komik:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…