Yemekteyiz - Show Tv

valla, oğlan anneleri bu kızın peişne düşerkaydirigubbakcemile3

yemekteyizde her zmana çıkmıyor bu kadar becerikli insanlar:hulya:

Ne terbiyesiz adam ya.
Pınar kadar ağırbaşlı bir kızı bile çileden çıkaracak. Bende olsa kesinlikle dayak yerdi.

ne kadar hoş ağırbaşlı bi kız bugünkü yarışan

çok da becerikli temiz mütevazı

ama diğer genç kız da iyi birine benziyo yorumları diğerlerininki gibi değil

bu kızın yaptığı sos ağır biraz ama lezzetlidir bence tam tarifini alamadım ama tekrarını izleyip not alıp denicem ben de

bu programda insanlar ayy pilav lapa olmuş..dolma mat duruyor..çorbada un tadı var..vs.vs.

ya bu eleştirileri yapan insnalar yemek yaparken bu ufak detayları es geçmiyorlarmı..yılların aşçıları gibimi yemek yapıyorlar...ne kadar saçma..

lezzeti aştı bunlar eleştirecek şey arıyorlar..zorlaya zorlayada buluyolar...

salatanın sosu ayrı geliyor..yok o limon yemez bu zeytinyagıı sevmez..

ee nerde kadı salata yapmanın marifeti? zaten asıl maharet onun ekşisini tuzunu sarımsagını ayarlayabilmekte..yeşilliği dogra koy birde diyolarki salatayı cok begendim..ne yaptıkii??

birde düğüne gider gibi görmemişler gibi giyinmezlermi...tamam ekran karşısındasın şık ol ama o ne öyle ya gecende rast geldimde..yuhh dedim..

ayrıca her erkek o kadar iyi yemek yapamaz..ayrıca bayları tebrik etmek lazım..

içten pazarlıklı, sinsi, kıskanç, deniz

iki yüzlü ya gıcık
:mymeka::mymeka:

boşnaklı kız edepli ama soğuk bende soğuk insanlara uyuz olurumohaoldumsmile

pınar ne kadar güzel bir kız.. maşallah....valla ilk o dikkatimi çekti....yemeklerini hemen yaptı ...becerekli....ama hakkı yendi...

Berbat bir puanlama.
Dedim ya Pınar'ı bir daha birinci yapmaz bunlar. Geriye umut vadeden bir tek diğer sarışın hatun kalıyor. Nedim, Yılmaz ve Deniz malum zaten...

Berbat bir puanlama.
Dedim ya Pınar'ı bir daha birinci yapmaz bunlar. Geriye umut vadeden bir tek diğer sarışın hatun kalıyor. Nedim, Yılmaz ve Deniz malum zaten...

yok melisede puan vermezler bence zaten o pek berekli gibi durmuyo geçen yarışmasını izlemedim gerçi
bence yine ikili hesaplaşmalar devreye girer birisi diğeri birinci olmasın diye bir diyerine çok yüksek puan verir, yada birisi bir diğerine gıcık etmek için bir diğerine yüksek puan verir, 1. böyle çıkar, kimse hak ettiğinden falan değil yani
:hulya:

Haklısın canım.a.s
Ben Melis'i daha önce izledim, fena değildi.
Yılmaz berbattı. Biliyorsun, onu Okan birinci yaptı.-tatlicadiarzu-
Eh, Nedim malum zaten asla birinci yapmazlar onu.delikafadulden
Deniz desen Adana'da canını çıkardılar.hihoyyyt
Melis derken bunu kastediyordum.
Pınar olmazsa Melis olsun bari.:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…