Yemekteyiz - Show Tv

deniz hanım hataylıların yanında olduğu kadr baskın değil
bunların yanında süt dökmüş kedi gbi
anca röpartajlarda nedime yok bunu kafasına geçiririm yok şunu geçiririm dedi durduu
deniz de kibirlilik hatsafhada bana göre

deniz hanım hataylıların yanında olduğu kadr baskın değil
bunların yanında süt dökmüş kedi gbi
anca röpartajlarda nedime yok bunu kafasına geçiririm yok şunu geçiririm dedi durduu
deniz de kibirlilik hatsafhada bana göre

deniz çok ikiyüzlü ya, masada hanım hanımcık duruyo arkalarından söylemediğini lafı bırakmıyo, nedimi görünce kal geldi bugun ama ilerleyen bölümlerde açılcak galiba, fragmanda karadenizliye patlıyodu, nedime gücü yetmicek herhalde
nedim diğer 2 sarışına iltifat etti buna etmedi diyede çok bozuldu bence, çaktırmıyo güya ama
:hulya:

Son düzenleme:
Bu Nedim çok salak ve çok konuşuyor,sanıyo ki çok konuşunca akıllı görünücem.Ya iki kelimeyle anlatılacak basit bir şeyi paragraf uzunluğunda anlatıyor.O kadar alakasız şeylere gülüyo ki seviyesiz üstelik.Ayy yemekteyiz tarihinin en uyuzu seçiyorum ben bu adamı ,2. de pirenses alsanaalsanasmile

melisin içi dışı bir gibi geldi şimdilik bana
nedim sürekli karadenizliyle dalga geçiyor yok beyaz çorap giymiş vs.., kendi üstündeki çamaşır sulu tişörtlere bakmadan
meliste dedi ki, neden beyaz çorap giydi diye bi insan sürekli aşağılanır, beyaz çorabın yarışmayla ne alakası var dedi
taktir ettim doğrusu
:hulya:

yanlzı denize dikkat edin kızlar özlelikle o konuşmuyorken diğerleri birbiriyle konuşuyorken denizin ağzı yüzü çok garip oynuyo, mimikleri herşeyini ele veriyo aslında:hulya:

nedim denen adam kesinlikle kendini bilmezin teki:hulya:

adam başkaları üzerinden ego tatmini yaşamaya çalışıo,bide demezmi yüzlerce mail aldım %98i olumluydu akannehir

neyi varki egosunu tatmin edecek milleti küçük düşürmeye çalışırken kendisi zavallılığını ele veriyo.Ay adama çok aşırı kıl oldum :mymeka:

nedime uyuzoldum ya bir insanın kültürüyle bukadar dalga geçilmezki.yukarda ALLAH var bu yaptıklarının cazasını er geç görür.

gene seçmeceleri toplamışlar...melis ve pınarı izlemedim daha önce ama diğerlerine göre çok iyiler sanki...
hele hatay deniz hepsinden beter en azından diğer iki sinir tipin sesi çıkıyor.. deniz sinsilik yapıyor

valla benim favori diyebileceğim pınar ve melis var diğerleri berbat, hele o deniz bir hataylı olarak onun hataylıları kötü gösterdiğini düşünüyorum hataylılar öyle değildir hadi istanbullu ama okadar hatayda kalıyor hiçmi havasından suyundan almadın bir gıcık bir gıcık:mymeka:
nedim hele yani bunu söylemek benim bile hoşuma gitmiyor ama ne öyle ya üstüne giydiği kıyafetler eski püskü renkleri soluk ama konuşmaya bakarsan milleti beğenmiyor, o beğenmediği karadenizli adam bile şık giyiniyor bari alsanaalsanasmile

Hiç sevmem böyle mıy mıy konuşanları. Tamam iyi kız, hoş kız da ne o öyle gıcırtı şeklinde konuşmalar...
Balık, kalamar, yeşil salata tamam. Makarna,patates salatası, ıspanak ne oluyor?
ınsanların midesi de gözü de mahvolacak.

Hiç sevmem böyle mıy mıy konuşanları. Tamam iyi kız, hoş kız da ne o öyle gıcırtı şeklinde konuşmalar...
Balık, kalamar, yeşil salata tamam. Makarna,patates salatası, ıspanak ne oluyor?
ınsanların midesi de gözü de mahvolacak.

ya bide bu bebek sesiyle konuşmak falan, şirin olduklarını sanıyolar ama bana komik geliyor koca koca kadınlarkaydirigubbakcemile3
ama belkide erkeklerin hoşuna gidiyodur bilemiyorumbilmiyorumkismile

ama arabanın bagajına ve yere koyduğu poşetleri tezgaha koydu olmadı melis hanım ::dişi tarkan simili:-tatlicadiarzu-

X