Yemekteyiz - Show Tv

biraz şımarık bir ev sahibi, ama ben severim böyle eğlenceli tipleri ya...

Adamın bilmediği şey yok maşallahhh:nazar: herşey hakkında bilgisi var ve çoğu doğru ama üslubu iğrenç :eek:lmaz:

şu kısa saçlı sarışın kadının hiçbirşey bildiği yok,abuk sabuk bahaneler bulmaya çalışıyo ama tutmuyo yani,dün tiramisuyu fondüye benzetti delikafadulden bugünde kalamara çamur atmayı denedi ama kimse katılmadı,battı

şu kısa saçlı sarışın kadının hiçbirşey bildiği yok,abuk sabuk bahaneler bulmaya çalışıyo ama tutmuyo yani,dün tiramisuyu fondüye benzetti delikafadulden bugünde kalamara çamur atmayı denedi ama kimse katılmadı,battı

deniz o işte, hataylılar grubundaki havasının zerresi yok:hulya:

kızlar izleyemedim yemek yapması nasıldı

ya bu nedim karadenizliyi yerden yere vuruyo ya, acıdım adama
sen hiç restauranta gitmedin demi, olsa olsa büfeye gitmişindir diyo, yok hayatta 2 kaşığı bir arada kullanamzsın servis yuaparken falan
akannehirakannehir

face de pisti falan diyorlar

çok pis değildi ama komik inançları var mercimek poşetten çıkınca yıkanmazmış, makarnayı yıkıyormuymuşuz

sarımsakları annesi arabada soydu ama yıkamsı gerekirdi yıkamadı

arabanın bagajından çıkan yerler koyduğu poşetleri kaldırdı tezgaha koydu ve sonra tezgahı silmedi gördüğüm kadarıyla

bu ve benzeri şeyler işte
:hulya:

Melis'i beğendiler galiba. Tabii sadece beyler :))
Nedim'in birinci olma umudu yok, Yılmaz'ın da öyle. Melis'e yüksek puan verebilirler.

karadeniz uşağu o sofrada çay içmek istiyomuş mafoldumben balıklada iyi giderdi,töbe töbe kaydirigubbakcemile3

X