Yemekteyiz - Show Tv

sanki hakkıyla aldı birinciliği

kuaför hanımı kutluyorum ona bu ödülü layık gördüğü için içlerinden en aslan ve tok gözlü

oymuş zaten hakan beyin piskolojisi parasızlıktan dolayı bu şekilde olduğunu sanıyorum adamda panik ataklar var
a.s.

ya ben sonunu seyredemedim.Hakan nasıl birinci oldu kim yüksek puan verdi şoktayım yani bu yarışma artık sıkmaya başladı :umursamaz:hakeden ödül alamadıktan sonra yarışmanın ne anlamı var ki sadece yemek kültürüm gelişsin diye seyrediyorum beeeenalsanaalsanasmile

aman kızlar hepsi birbirinden kötü değilmiydi tavırlar falann
en iyi sonuç bu oldu
diğer adam çok sinirrrrr

Hakan kesinlikle yemek yapmayı bilmiyor,hijyende hiiiiç uğramamış oralara :))

bende şunu anlayamıyorum,bu yemek yarışmasımı yoksa ihtiyacı olana para yarışmasımı..

bu haliyle izleyicilerede büyük saygısızlık yapılıyor..

böyle yemekmi yapılır,nasıl yiyorlar bilemiyorum,ben bu adamın evinde tadına bile bakmazdım..öööğğğhhh...

ne yani çiğdem hakanın ihtiyacı var paraya diye mi yüksek puan verdi, paraya ihtiyacı olduğunu nerden bilmiş, kimsede anlatmıyo yahubilmiyorumkismile

ne yani çiğdem hakanın ihtiyacı var paraya diye mi yüksek puan verdi, paraya ihtiyacı olduğunu nerden bilmiş, kimsede anlatmıyo yahubilmiyorumkismile

adam tanıtım esnasında dedi ya iflas ettim diye tel dükkanı varmış

Yarışmacılar sadece yemeklerde bir araya gelmiyor ki...
Haftanın tamamını bir arada geçiriyorlar neredeyse.
Yemekten sonra kalkıp hep birlikte yemeğe gidiyorlarmış...

Bunlar ne garip insanlar yahuuu...
Sanki puanlar uzaydan geliyor.
Kendiniz vermiyormusunuz puanları kerdeşim ya...
Ne diye kendi kendinize kuduruyolar, valla koptum ben.
Bir daha seyretmicem yaaa öffff daraldım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…